Politikere vil beholde sygeplejerske-uddannelsen i Sønderborg

Arkivfoto
Arkivfoto
30. september 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Som en del af budgetforliget skal der kæmpes for at beholde sygeplejerske-uddannelsen i Sønderborg. Uddannelsen skal væk fra sygehuset og politikerne siger, at den sagtens kan være Alsion.

– Det vil være alletiders, fordi de så kommer ind i et miljø, hvor der er andre studerende, siger borgmester Aase Nyegaard. Sønderborg Nyt spørger borgmesteren, om der ikke skal et studenterhus til, hvis Sønderborg vil kalde sig uddannelsesby.

– Jeg forestiller mig, at de studerende skal bruge det kommende Multikulturhus, siger Aase Nyegaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Studerende i andre byer sætter pris på at kunne mødes andre steder end blot værtshuse og musikhuse. I studenterhuse kan de mødes med andre, der lever på samme betingelser: SU og masser af opgaver.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...