Politikere vil beholde sygeplejerske-uddannelsen i Sønderborg

30. september 2013 Uncategorized

Som en del af budgetforliget skal der kæmpes for at beholde sygeplejerske-uddannelsen i Sønderborg. Uddannelsen skal væk fra sygehuset og politikerne siger, at den sagtens kan være Alsion.

Borgmester Aase Nyegaard vil have sygepljerskerne ind på Alsion.

Borgmester Aase Nyegaard vil have sygeplejerskerne ind på Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det vil være alletiders, fordi de så kommer ind i et miljø, hvor der er andre studerende, siger borgmester Aase Nyegaard. Sønderborg Nyt spørger borgmesteren, om der ikke skal et studenterhus til, hvis Sønderborg vil kalde sig uddannelsesby.

– Jeg forestiller mig, at de studerende skal bruge det kommende Multikulturhus, siger Aase Nyegaard.

Studerende i andre byer sætter pris på at kunne mødes andre steder end blot værtshuse og musikhuse. I studenterhuse kan de mødes med andre, der lever på samme betingelser: SU og masser af opgaver.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 Politik, Sønderborg

Hvor er Sønderborg Kommunes handicappolitiske visioner?

28. september 2023 Politik

Handicapbevægelse i Sønderborg inviterer til møde om visioner for handicapbevægelsen i Sønderborg. Mødet skal foregå i MultiKulturhuset sal den 23. oktober fra klokken 19 ”Vi er naturligvis interesseret i at høre om tankerne bag besparelserne, om prioriteringerne som vores politikere gør, om kommunens henvendelse til KL og regeringen, ja om alle de tiltag og initiativer, […]

Læs mere...