Politikere vil ikke bruge flere penge på kultur

6. november 2013 Uncategorized

Sportstilbud, kunst i bybilledet og kultur-arrangementer er ikke det vigtigste for de syd- og sønderjyske byrådsmedlemmer, når de skal prioritere de politiske emner.2017

Det viser en ny undersøgelse, DR har lavet.

Politikerne vil i langt højere grad snakke om skattelettelser, flere penge til folkeskolen og erhvervsudvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ingen stemmer i kultur

En ny undersøgelse foretaget af DR viser, at under én procent af byrådsmedlemmerne i de syd- og sønderjyske kommuner mener, at kulturen er det vigtigste emne på dagsordnen.

Det overrasker ikke kommunalforsker ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Roger Buch.

– Der er langt flere stemmer i at sige, at man vil skære ned på kulturen, end der er i at sige, at man vil bruge flere penge på kulturen, siger Roger Buch.

I Sønderborg har Byrådet besluttet, at de penge, der blev afsat til kultur i forbindelse med 2017-satsningen, skal bruges på kultur. Det kan ændres af det nye Byråd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...