Politikere vil ikke bruge flere penge på kultur

6. november 2013 Uncategorized

Sportstilbud, kunst i bybilledet og kultur-arrangementer er ikke det vigtigste for de syd- og sønderjyske byrådsmedlemmer, når de skal prioritere de politiske emner.2017

Det viser en ny undersøgelse, DR har lavet.

Politikerne vil i langt højere grad snakke om skattelettelser, flere penge til folkeskolen og erhvervsudvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ingen stemmer i kultur

En ny undersøgelse foretaget af DR viser, at under én procent af byrådsmedlemmerne i de syd- og sønderjyske kommuner mener, at kulturen er det vigtigste emne på dagsordnen.

Det overrasker ikke kommunalforsker ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Roger Buch.

– Der er langt flere stemmer i at sige, at man vil skære ned på kulturen, end der er i at sige, at man vil bruge flere penge på kulturen, siger Roger Buch.

I Sønderborg har Byrådet besluttet, at de penge, der blev afsat til kultur i forbindelse med 2017-satsningen, skal bruges på kultur. Det kan ændres af det nye Byråd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...