Politikerne skal i gang med finde besparelser for 30 millioner kroner

20. maj 2020 Politik

Byrådets politikere har aftalt, at der i de kommende år skal findes besparelser for 30 millioner kroner om året.

“Jeg vil ikke sige, at det bliver noget, der ikke kan mærkes, fordi besparelser jo altid rammer nogle”, sagde borgmester Erik Lauritzen på et pressemøde, hvor han fortalte om de punkter, Økonomiudvalget har behandlet.

“Der er en række forslag til besparelser og de skal nu behandles i udvalgene. Nogle af forslagene føres ud i livet, andre gør ikke”, sagde borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt forslagene er der et, som handler om at sende den kommunale rengøring i udbud – og sidste år blev det besluttet, at kommunal rengøring i Sundeved-området skal i udbud.

“Lige nu arbejdes der på selve udbuddet og vi forventer, der kan skrives kontrakter i december”, sagde Erik Lauritzen.

“Hvis vi får gode erfaringer fra den udliciterede rengøring i Sundeved-omårdet, så kan det blive afsættet til at udlicitere rengøringen i de kommunale bygninger i hele kommunen”.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...