Politikerne tager stilling til lockoutbesparelserne næste uge

29. maj 2013 Uncategorized

Politikerne i Sønderborg skal i næste uge tage stilling til hvordan pengene fra lockouten skal bruges. Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget Tage Petersen indstiller, at alle pengene bruges på skoleområdet.

Langt de fleste skoleelever i Syd- og Sønderjylland skal nok ikke frygte at de kommer til at pukle en vis legemsdel ud af bukserne efter sommerferien.

Indtil nu er det kun Vejen kommune, der har besluttet at bruge alle de 10 millioner man sparede under lockouten af lærerne på ekstra timer til skoleeleverne.

Artiklen fortsætter under annoncen

De otte syd og sønderjyske kommuner sparede tilsammen omkring 100 millioner kroner på lockouten.

I Tønder ryger omkring otte millioner tilbage til kommunekassen, og det lægger politikerne også op til at de fleste sparede kroner gør i Esbjerg.

I andre kommuner bruger man pengene et sted på skoleområdet, og i nogle kommuner ham man ikke besluttet sig endnu.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...