Preben Storm kæmper for dem, der har brug for hjælp

26. september 2013 Uncategorized

Hvis man sidder og snakker med socialdemokraten Preben Storm om de ting, der optager ham i hans byrådsarbejde, så opdager man lynhurtigt, at hans hjerte banker for alle de mennesker, der på en eller anden måde har det svært. I det nuværende byråd er Preben Storm med i Arbejdsmarkedsudvalget og Socialudvalget.

Preben Storm vil have, at kommunen er til for borgerne.

Preben Storm vil have, at kommunen er til for borgerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg har haft meget med ældreområdet at gøre, men Seniorudvalget blev lagt ind under Socialudvalget, så nu er der meget mere at tage sig af, siger Preben Storm.  Hans mål er, at ældre, handicappede og andre såkaldt skrøbelige får gavn og glæde af den velfærd, som gerne skal stå til rådighed.

– Jeg vil i hvert fald gøre mit til at sikre, at den plejecenterstruktur, som vi har i dag, den skal blive, som den er. Stiger behovet for at bygge mere, så skal der bygges ud ved de eksisterende plejecentre, siger han bestemt. Han stor lige så fast på, at sådan skal det også være indenfor handicapområdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– De institutioner, som vi har, dem skal vi bevare. Der er ingen brugere, der vil få det bedre, hvis der laves kæmpe-institutioner, siger Preben Storm.

Forskel på før og nu

– Jeg synes, at vi arbejder mere overordnet i Sønderborg Byråd end vi gjorde, da jeg var i Byrådet i Gråsten, siger Preben Storm. Vores Byråd favner i dag en væsentlig større kommune og det gør det anderledes at være lokalpolitiker.

– Når Gråsten Byråd skulle behandle en sag, der for eksempel handlede om at sætte nogle lokaler i Ahlmanns Hallen i stand, så vidste vi alle sammen præcis, hvilke rum, det handlede om. Sådan er det ikke i dag, siger Preben Storm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem syv år i Sønderborg og fem i Gråsten, så har Preben Storm i sit udgangspunkt altid tænkt på borgerne og ikke budgetterne – og selvom han synes, der er sket meget i alle de år, så er der flere og flere, der kommer i klemme.

– Vi skal have set på dem, der mister sygedagpenge, vi skal have flere i fleksjob og i det hele taget gøre os store anstrengelser for, at de udsatte borgere får det bedre, siger han.

Glistrup gjorde forskellen

– Dengang Mogens Glistrup startede Fremskridtspartiet tænkte jeg, at nu kan det være nok og så meldte jeg mig ind i DSU, siger Preben Storm. Han husker tydeligt, at Fremskridtspartiet slog store slag for, at det kun er dumme mennesker, der betaler personskat.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg vil have et samfund, hvor vi alle sammen yder til den fælles kasse, så der er råd til velfærd og til at vi tager os af alle dem, der har brug for hjælp, siger Preben Storm, der slet ikke er færdig med alt det, som han brænder for på den politiske bane. Så han har også sit navn på listen, som der skal sættes et kryds på den 19. november

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...