Rådhus: Forvaltnings-strukturen bliver lavet om

26. juni 2014 Uncategorized

Der er brug for ændringer i forvaltningen, så vi er sikre på, at Byrådet kan få ført sine beslutninger ud i livet. Med hele ni stående udvalg kræver det en del af forvaltningerne at servicere deres udvalg.

Helge Larsen fik givet Peter Hansen svar på tiltale. Jeg vil abejde hårdt for, at vi alle tager et ansvar for vores egen sundhed, siger Helge Larsen, sundhedsudvalgs-formand.

Helge Larsen fik givet Peter Hansen svar på tiltale.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er resultatet af den brede konstituering, hvor der var flere, der skulle tilgodeses. Det gav et par tyndbenede udvalg, siger Peter Hansen fra Venstre. Hans parti er imod ændringerne i forvaltningsstrukturen.

– Forslaget koster jo en ekstra direktørløn, siger han.

– Peter Hansen citeres i pressen for at sige, at seniormedlemmer i Socialdemokraterne skulle have snablen ned i kassen. Seniormedlemmerne er Frode Sørensen, Jan Prokopek og jeg selv, siger Helge Larsen. Han mener ikke, at Teknik & Miljø, Arbejdsmarkedsudvalget og Sundhedsudvalget er tynde udvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Den eneste, udover Socialdemokraterne, der har et udvalg med tyngde er Erik Lorenzen fra Fælleslisten, som har Børn & Uddannelse, siger Peter Hansen. han mener, at Erhvervsudvalget og Udvalget for regional udvikling er tyndbenede, fordi de ikke har en eneste krone at gøre godt med.

– Vi skal se på de opgaver, der skal løftes – og så er der brug for en stærk direktion, siger borgmester Erik Lauritizen.

Eftr en længere debat blev forslaget – helt som ventet – stemt igennem. Og fik Venstre fik skrevet sin modstand i referatet – og Dansk Folkeparti fik også deres navn kædet på teksten.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...