Rådhus: Forvaltnings-strukturen bliver lavet om

Arkivfoto
Arkivfoto
26. juni 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Der er brug for ændringer i forvaltningen, så vi er sikre på, at Byrådet kan få ført sine beslutninger ud i livet. Med hele ni stående udvalg kræver det en del af forvaltningerne at servicere deres udvalg.

– Det er resultatet af den brede konstituering, hvor der var flere, der skulle tilgodeses. Det gav et par tyndbenede udvalg, siger Peter Hansen fra Venstre. Hans parti er imod ændringerne i forvaltningsstrukturen.

– Forslaget koster jo en ekstra direktørløn, siger han.

– Peter Hansen citeres i pressen for at sige, at seniormedlemmer i Socialdemokraterne skulle have snablen ned i kassen. Seniormedlemmerne er Frode Sørensen, Jan Prokopek og jeg selv, siger Helge Larsen. Han mener ikke, at Teknik & Miljø, Arbejdsmarkedsudvalget og Sundhedsudvalget er tynde udvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Den eneste, udover Socialdemokraterne, der har et udvalg med tyngde er Erik Lorenzen fra Fælleslisten, som har Børn & Uddannelse, siger Peter Hansen. han mener, at Erhvervsudvalget og Udvalget for regional udvikling er tyndbenede, fordi de ikke har en eneste krone at gøre godt med.

– Vi skal se på de opgaver, der skal løftes – og så er der brug for en stærk direktion, siger borgmester Erik Lauritizen.

Eftr en længere debat blev forslaget – helt som ventet – stemt igennem. Og fik Venstre fik skrevet sin modstand i referatet – og Dansk Folkeparti fik også deres navn kædet på teksten.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...