Rådhus: Forvaltnings-strukturen bliver lavet om

26. juni 2014 Uncategorized

Der er brug for ændringer i forvaltningen, så vi er sikre på, at Byrådet kan få ført sine beslutninger ud i livet. Med hele ni stående udvalg kræver det en del af forvaltningerne at servicere deres udvalg.

dk/wp-content/uploads/2013/08/helge-285×300.jpg” alt=”Helge Larsen fik givet Peter Hansen svar på tiltale. Jeg vil abejde hårdt for, at vi alle tager et ansvar for vores egen sundhed, siger Helge Larsen, sundhedsudvalgs-formand. ” width=”285″ height=”300″ /> Helge Larsen fik givet Peter Hansen svar på tiltale.

– Det er resultatet af den brede konstituering, hvor der var flere, der skulle tilgodeses. Det gav et par tyndbenede udvalg, siger Peter Hansen fra Venstre. Hans parti er imod ændringerne i forvaltningsstrukturen.

– Forslaget koster jo en ekstra direktørløn, siger han.

– Peter Hansen citeres i pressen for at sige, at seniormedlemmer i Socialdemokraterne skulle have snablen ned i kassen. Seniormedlemmerne er Frode Sørensen, Jan Prokopek og jeg selv, siger Helge Larsen. Han mener ikke, at Teknik & Miljø, Arbejdsmarkedsudvalget og Sundhedsudvalget er tynde udvalg.

– Den eneste, udover Socialdemokraterne, der har et udvalg med tyngde er Erik Lorenzen fra Fælleslisten, som har Børn & Uddannelse, siger Peter Hansen. han mener, at Erhvervsudvalget og Udvalget for regional udvikling er tyndbenede, fordi de ikke har en eneste krone at gøre godt med.

– Vi skal se på de opgaver, der skal løftes – og så er der brug for en stærk direktion, siger borgmester Erik Lauritizen.

Eftr en længere debat blev forslaget – helt som ventet – stemt igennem. Og fik Venstre fik skrevet sin modstand i referatet – og Dansk Folkeparti fik også deres navn kædet på teksten.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk