Rådhuset skal fikses op

16. september 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Der har længe været et ønske om, at rådhuset midt i Sønderborg skulle fremstå pænere. I løbet af næste uge begynder ønsket at gå i opfyldelse.rådhus1

Bygningen, der er fra 30’erne, er fredet, og det har derfor været en længere proces at finde de rette behandlingsmetoder, produkter og farver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt skal godkendes af Kulturstyrelsen, og den har nu givet tilladelse til, at renoveringen kan foretages. Styrelsen har fx bestemt farven, som matcher det eksisterende mest muligt. I første omgang er det forbygningen, der indeholder byrådssalen på første sal, som facaderenoveres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Resten udføres i én eller to etaper de efterfølgende år.

Snart bliver der opstillet stillads med plastik omkring. Efter planen skal arbejdet afsluttes i uge 44.Der vil i hele perioden være sikker adgang til Borgerservice.

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Samfund, Sønderborg

Ingen områder i Sønderborg er tæt på automatisk nedlukning – se tallet for dit område her

16. april 2021 COVID-19

Nye beregninger fra Statens Serum Institut viser, hvad den såkaldte testjusterede incidens er for hver af landets sogne. Et sogn kan blive lukket automatisk ned, hvis det testjusterede incidenstal er på flere end 400 nye smittede per 100.000 indbyggere, at antal af smittede er på mindst 20 personer og at positivprocenten er mindst to procent. […]

Læs mere...