Radiovært siger farvel til politik

21. november 2013 Uncategorized
Flemming Jensen siger farvel til Fælleslisten.

Flemming Jensen siger farvel til Fælleslisten.

Flemming Nissen, der er morgenvært på Radio Als, forsøgte at komme i Byrådet for Fælleslisten. Det gik ikke, som han eller Fælleslisten havde håbet og det sendte Flemming i tænkeboksen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg brugte dagen efter valget til at reflektere lidt over hele situationen. Valgkampen gav en del udfordringer på mit arbejde, også mere end jeg havde forventet. Der var pludselig mange ting, jeg ikke kunne lave, fordi jeg så kunne blive taget til indtægt for at forsøge at fremme mine egne holdninger. Det har jeg nu aldrig gjort i radioen og heller ikke i denne valgkamp, siger Flemming Nissen.

– Det rigtige er alligevel, at jeg nu melder mig ud af alt politik, siger han.

Han understreger, at udmeldingen ikke skyldes utilfredshed med hverken ledelsen i partiet eller valgkampen som helhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg har ikke noget at klage over. Vi kandidater blev bakket op når der var behov for det og jeg føler at vi havde et helt fantastisk kandidathold. Vælgerne ville det bare anderledes, siger Flemming Nissen.

– Jeg befinder mig nu engang også bare bedst bag mikrofonen som den der styrer interviewet, slutter han.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...