Regionen: Poul-Erik Svendsen i spids for Sundhedsudvalget

30. januar 2014 Uncategorized

Region Syddanmarks sundhedsudvalg har konstitueret sig onsdag og udpeget en formand og næstformand for de kommende fire år. Det bliver Poul-Erik Svendsen (S), der sætter sig i formandsstolen, og han bliver flankeret af Kristian Grønbæk Andersen (R), der er udpeget som næstformand.

Sygehusene ses af flere som regionens vigtigste opgave.

Sygehusene ses af flere som regionens vigtigste opgave.

Artiklen fortsætter under annoncen

Poul-Erik Svendsen, Socialdemokraterne i Odense.

Poul-Erik Svendsen, Socialdemokraterne i Odense.

Sundhedsudvalget følger udviklingen og rådgiver regionsrådet i forhold til sundhedsområdet med fokus på de somatiske sygehuse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herunder vil udvalget blandt andet kigge på kvalitet, prioritering, sundhedsplanen, den overordnede sundheds-it-strategi, specialeplan samt skadestuevisitation.

Emnerne er ikke Poul-Erik Svendsen ubekendt. Han har haft rollen som formand for alle de udvalg, der har beskæftiget sig med området, siden regionens begyndelse i 2007

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Chris Preuss vil i folketinget for Venstre

6. oktober 2022 FV22

Med onsdagens valgudskrivelse satte Venstres folketingskandidat Chris Preuss kursen mod gågaderne i Sønderborg, for at møde de lokale Sønderborg-vælgere og det har Chris Preuss set frem til. ”Det er fedt endelig at være i gang og vi har sovet med støvlerne på”, siger Venstres nye folketingskandidat Chris Preuss, i et tv-interview med SønderborgNYT TV. Chris […]

Læs mere...