Regionen: Poul-Erik Svendsen i spids for Sundhedsudvalget

30. januar 2014 Uncategorized

Region Syddanmarks sundhedsudvalg har konstitueret sig onsdag og udpeget en formand og næstformand for de kommende fire år. Det bliver Poul-Erik Svendsen (S), der sætter sig i formandsstolen, og han bliver flankeret af Kristian Grønbæk Andersen (R), der er udpeget som næstformand.

Sygehusene ses af flere som regionens vigtigste opgave.

Sygehusene ses af flere som regionens vigtigste opgave.

Artiklen fortsætter under annoncen

Poul-Erik Svendsen, Socialdemokraterne i Odense.

Poul-Erik Svendsen, Socialdemokraterne i Odense.

Sundhedsudvalget følger udviklingen og rådgiver regionsrådet i forhold til sundhedsområdet med fokus på de somatiske sygehuse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herunder vil udvalget blandt andet kigge på kvalitet, prioritering, sundhedsplanen, den overordnede sundheds-it-strategi, specialeplan samt skadestuevisitation.

Emnerne er ikke Poul-Erik Svendsen ubekendt. Han har haft rollen som formand for alle de udvalg, der har beskæftiget sig med området, siden regionens begyndelse i 2007

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Vi skal have børn og unge tilbage i foreningerne

16. september 2021 KV21

Byrådskandidat Niels Ole Bennedsen, Socialdemokratiet, skriver: Ifølge hjemmesiden medlemstal.dk, som er det sted, der indsamler foreningernes medlemstal for idræt, spejder m.m. har Sønderborg kommune mistet over 2000 medlemmer de sidste par år. Et fald på over 8 procent angiveligt på grund af Corona! Slemt ser det ud for børn og unge, som står for de […]

Læs mere...