Regionens forretningsudvalg er på plads.

9. december 2013 Politik

I det kommende regionsråd er der 23 politikere, der fortsætter fra det foregående regionsråd. 18 medlemmer er nyvalgte. Mandag fik de sat navne på dem, der skal være en del af det kommende forretningsudvalg.

Her er det nye regionsråd, som skal i arbejdstøjet efter årsskiftet.

Her er det nye regionsråd, som skal i arbejdstøjet efter årsskiftet.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 17 medlemmer af forretningsudvalget bliver: Carl Holst (V), Thyge Nielsen (V), Bo Libergren (V), Stephanie Lose (V), Sonny Berthold (V), Thies Mathiasen (O), Niels Erik Søndergaard (O), Marianne Mørk Mathiesen (I), Kristian Grønbæk Andersen (B), Lasse Krull (C), John Lohff (C), Poul-Erik Svendsen (A), Karsten Uno Petersen (A), Pia Tørving (A), Jørn Lehmann Petersen (A), Karsten Hønge (F), Vibeke Syppli Enrum (Ø).

– Forretningsudvalget er det eneste beslutningsdygtige udvalg i regionen, siger Jørn Lehmann, der skal holde Sønderborgs fane højt i forsamlingen. Det med at dem øvrige udvalg ikke er beslutningsdygtige, arbejdes der på at ændre.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har lige sagt god for en ny styrelsesvedtægt, der gør de stående udvalg beslutningsdygtige, siger John Lohff.

Det nye regionsråd holder sit første møde den 6. januar 2014, hvor rådet skal 1. behandle en ny styrelsesvedtægt, der blandt omfatter ni stående udvalg. På et møde den 20. januar forventes den nye styrelsesvedtægt at kunne vedtages, og der kan så sættes navne på medlemmerne i de ni udvalg.

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...
>