Regionspolitik: Konfrontation på åben gade

Arkivfoto
Arkivfoto
25. oktober 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

– Når nu vi arbejder så meget i velfærdsteknologi her i Sønderborg, så skal vi da blive ved med det, siger Jørn Lehmann fra Socialdemokraterne. Ordene falder i citykrydset i Sønderborg, hvor han og Karsten Uno fra Esbjerg diskuterer politik med konservative John Lohff.

Karsten Uno, John Lohff og Jørn Lehmann snakkede regionspolitik med sønderborgensere.

– Og her er jeg uenig med Socialdemokraterne. Jørn Lehmann skal tænke meget større – og der er jo et glimrende sted med velfærdsteknologi i Odense, som gør det endnu bedre end vi gør i Sønderborg, siger John Lohff.- Jamen i Sønderborg laver vi selv den teknologi, vi har brug for og det virker glimrende, siger Jørn Lehmann, der kæmper ivrigt for at komme i Regionsrådet. Han nævner Linak, som jo laver en del af løsningerne på de praktiske problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og Linak er med i Odense, hvor det landsdækkende center for velfærdsteknologi ligger – og via Odense får tingene et meget større perspektiv, siger det rutinerede regionsrådsmedlem John Lohff, der også snakker for fire år med samme sted.

Der er nu også meget, de to kandidater er enige om, så konfrontationen hører til de sjældne.

Læs mere om kandidaterne: http://sonderborgnyt.dk/?p=22922

 

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...