Regionspolitik: Konfrontation på åben gade

25. oktober 2013 Uncategorized

– Når nu vi arbejder så meget i velfærdsteknologi her i Sønderborg, så skal vi da blive ved med det, siger Jørn Lehmann fra Socialdemokraterne. Ordene falder i citykrydset i Sønderborg, hvor han og Karsten Uno fra Esbjerg diskuterer politik med konservative John Lohff.

Karsten Uno, John Lohff og Jørn Lehmann snakkede regionspolitik med sønderborgensere.
 

– Og her er jeg uenig med Socialdemokraterne. Jørn Lehmann skal tænke meget større – og der er jo et glimrende sted med velfærdsteknologi i Odense, som gør det endnu bedre end vi gør i Sønderborg, siger John Lohff.- Jamen i Sønderborg laver vi selv den teknologi, vi har brug for og det virker glimrende, siger Jørn Lehmann, der kæmper ivrigt for at komme i Regionsrådet. Han nævner Linak, som jo laver en del af løsningerne på de praktiske problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og Linak er med i Odense, hvor det landsdækkende center for velfærdsteknologi ligger – og via Odense får tingene et meget større perspektiv, siger det rutinerede regionsrådsmedlem John Lohff, der også snakker for fire år med samme sted.

Der er nu også meget, de to kandidater er enige om, så konfrontationen hører til de sjældne.

Læs mere om kandidaterne: http://sonderborgnyt.dk/?p=22922

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...