Regionspolitik: Konfrontation på åben gade

25. oktober 2013 Uncategorized

– Når nu vi arbejder så meget i velfærdsteknologi her i Sønderborg, så skal vi da blive ved med det, siger Jørn Lehmann fra Socialdemokraterne. Ordene falder i citykrydset i Sønderborg, hvor han og Karsten Uno fra Esbjerg diskuterer politik med konservative John Lohff.

Karsten Uno, John Lohff og Jørn Lehmann snakkede regionspolitik med sønderborgensere.
 

– Og her er jeg uenig med Socialdemokraterne. Jørn Lehmann skal tænke meget større – og der er jo et glimrende sted med velfærdsteknologi i Odense, som gør det endnu bedre end vi gør i Sønderborg, siger John Lohff.- Jamen i Sønderborg laver vi selv den teknologi, vi har brug for og det virker glimrende, siger Jørn Lehmann, der kæmper ivrigt for at komme i Regionsrådet. Han nævner Linak, som jo laver en del af løsningerne på de praktiske problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og Linak er med i Odense, hvor det landsdækkende center for velfærdsteknologi ligger – og via Odense får tingene et meget større perspektiv, siger det rutinerede regionsrådsmedlem John Lohff, der også snakker for fire år med samme sted.

Der er nu også meget, de to kandidater er enige om, så konfrontationen hører til de sjældne.

Læs mere om kandidaterne: http://sonderborgnyt.dk/?p=22922

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...