Regionsrådet: Tilfreds politiker-trio fra Sønderborg

21. januar 2014 Politik

Mandag fik Tage Petersen fra Venstre at vide, han er med i sygehussamordningsudvalget i regionen og også i ligestillingsudvalget. John Lohff og Jørn Lehmann, der også blev valgt ind i regionsrådet, fik også at vide, hvilke af de stående udvalg, som de skal med i.

– Jeg er frem til at arbejde med sundheden og i samordningsudvalget handler det jo om sundhedssamarbejdet mellem region og kommuner. For eksempel Sundhedshuset i Nordborg og patienternes overgang fra hospital til kommunens tilbud, siger Tage Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tage Petersen ser frem til at styrke den lokale sundhed via regionen.

Tage Petersen ser frem til at styrke den lokale sundhed via regionen.

Ligestillingudvalget kan sagtens lede tankerne hen på de glade tressere, hvor kvinderne kæmpede for ligestilling. Men det handler ikke alene om ligestilling mellem mænd og kvinder.images (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det skal være lige adgang for alle til sundhedstilbud, siger Tage Petersen. Og når det handler om socialt udsattes adgang til sundhed, så er der heldigvis meget viden klar til afhentning hos Rådet for Socialt Udsatte.

Udvikling

Når Esbjerg er udpeget som Offshore-område, Odense har velfærdsteknologi og Sønderborg klimaindsatsen, så skyldes det blandt andet regionen.

John Lohff skal sikre udvikling i hele regionen.

John Lohff skal sikre udvikling i hele regionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Udviklingsudvalget skal tænke i udvikling i hele regionen. Altså laver vi planer for velfærdsteknologi, klimaindsats, offshore, trafik, uddannelser og meget andet, siger John Lohff. Han er yderst tilfreds med en plads i netop dét udvalg, der faktisk handler om alt andet end miljø og sygehuse.

Drømmen opfyldt

Jørn Lehmann  fik en af sine drømme opfyldt.

Jørn Lehmann fik en af sine drømme opfyldt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede inden regionsrådsvalget sagde Jørn Lehmann, at han meget gerne ville være med til at arbejde med sundheden. Og det kommer han til sammen med Tage Petersen. For Jørn Lehmann er det vigtigt, der følger penge med til de opgaver, som regionen sender videre til kommunerne.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...