Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Regionsrådsmedlem misbrugt i mails

20. marts 2014 Uncategorized

Regionsrådsmedlem Stephanie Lose (V) er blevet misbrugt som afsender af en række forfalskede mails og sms’er.

Region Syddanmark har derfor tirsdag meldt sagen til politiet og bedt dem efterforske, om der er foregået noget strafbart.download

Sagen drejer sig om en sundhedsprofessionel, der i forbindelse med åbningen af en privat klinik, har haft en konsulent til at stå for kontakten til Region Syddanmark. Ifølge dokumenter, som regionen er i besiddelse af, giver konsulenten overfor den sundhedsprofessionelle indtryk af, at vedkommende gennem mere end et halvt år har korresponderet med Stephanie Lose via mails og sms’er.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sagen er imidlertid den, at Stephanie Lose overhovedet ikke har haft kendskab til sagen eller korrespondancen. Hele korrespondancen er opspind og baseret på falske mails og sms’er angiveligt skrevet af Stephanie Lose.

Det fremgår blandt andet af de forfalskede mails og sms’er, at Stephanie Lose lover, at en kontrakt er undervejs omkring samarbejde mellem regionen og den sundhedsprofessionelle. Det fremgår også af de forfalskede mails og sms’er, at møder gang på gang bliver aflyst af forskellige årsager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Region Syddanmark finder, at det er groft at misbruge et regionsmedlem til at vildlede en tredjepart. Regionen har derfor meldt sagen til politiet og anmodet politiet om at efterforske, om der er begået noget strafbart. Der er intet, der tyder på, at den sundhedsprofessionelle har været vidende om forfalskningerne.

Korrespondancen skulle angiveligt have fundet sted fra efteråret 2013 og frem til nu.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...