Regionsrådsvalg: Flest lokale stemmer til Jørn Lehmann

20. november 2013 Uncategorized

Tirsdag blev der ikke alene valgt medlemmer til et nyt Byråd, men også til Regionsrådet.

Jørn Lehmann fik flest stemmer af alle fra Sønderborg.

Jørn Lehmann fik flest stemmer af alle fra Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det blev Jørn Lehmann fra Socialdemokraterne, som fik flest stemmer. Hele 7.030. Konservative Johnn Lohff fik opbakning fra 3427 sønderborgensere, Tage Petersen, Venstre, fra 2374 vælgere i Sønderborg. 1380 vil gerne se socialdemokraten Henning Kipp i Regionsrådet, mens 1322 satte deres kryds ud for Peter Jørgensen, der er venstremand.

SF’er Erik Bach fra Sydals er opstillet til regionen af SF i Aabenraa og i Sønderborg hentede han 327 stemmer. Der var 134 til Stig Christensen fra kristendemokraterne, 123 til Karen Damm og 77 til Birthe Andersen fra Miljøpartiet Fokus.valg

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg er meget overrasket over så mange stemmer, siger Jørn Lehmann til Sønderborg Nyt. Han ved endnu ikke, hvordan det ser ud med stemmer fra de andre kommuner – og det samme gælder de andre kandidater. Derfor er ingen af dem begyndt at juble eller græde endnu.

– Jeg synes, John Lohff har haft et godt valg og det samme gælder Tage Petersen, siger Jørn Lehmann.

Måske havde Venstre i Sønderborg haft bedre chance for at få en mand i Regionsrådet, hvis de blot havde opstillet én. De to kandidater kan sagtens spænde ben for hinanden på deres vej frem til et mandat.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49