Service: Sådan kan du brevstemme til EU-valget

1. maj 2014 Politik

Den 25. maj 2014 er der valg til Europa-Parlamentet og afstemning om Danmarks evt. tilslutning til EU’s patentdomstol. I forbindelse med valget og afstemningen åbner Sønderborg Kommune som vanlig for brevstemmer og for at stemme i hjemmet.valg

Artiklen fortsætter under annoncen

Stemme i hjemmet:

Vælgere, som er syge eller ikke kan komme til valgstedet på grund af manglende førlighed, kan få besøg af to stemmemodtagere, som sikrer vælgerens stemmeafgivning. Man skal i givet fald aflevere en særlig formular, som Borgerservice skal have modtaget senest tirsdag den 13. maj 2014. Formularen fås ved henvendelse til Borgerservice, tlf. 88 72 40 06. Når formularen er modtaget i kommunen, kontaktes vælgeren for nærmere aftale om, hvornår de to stemmemodtagere kommer på besøg.

Afgivelse af brevstemme:

Vælgere, der er bortrejst på valgdagen eller af andre årsager ikke kan møde op på valgdagen, kan afgive deres stemme – nemlig ved at møde op i Borgerservice før valget og brevstemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Disse vælgere skal blot møde op i et af Borgerservicecentrene i kommunen senest fredag den 23. maj 2014 kl.13. Man skal medbringe gyldig legitimation for at stemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kan stemmes i den almindelige åbningstid i Borgerservice (se www.sonderborgkommune.dk)

Artiklen fortsætter under annoncen

Der holdes desuden ekstraordinært åbent op til valget således:

Borgerservice Sønderborg: Lørdag den 10. maj og 17. maj kl. 10-13.

Borgerservice i Nordborg og Gråsten: Lørdag den 17. maj kl. 10-13.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Babyboom i Sønderborg

13. maj 2021 Samfund

Der er født 10 procent flere babyer i Sønderborg i første kvartal 2021 end året før og det ligger noget over landsgennemsnittet der viser, at der er født 3,4 procent flere babyer i Danmark – og faktisk er der tale om hele 7,2 procent flere babyer i marts end samme måned for et år siden. […]

Læs mere...