Service: Sådan kan du brevstemme til EU-valget

1. maj 2014 Politik

Den 25. maj 2014 er der valg til Europa-Parlamentet og afstemning om Danmarks evt. tilslutning til EU’s patentdomstol. I forbindelse med valget og afstemningen åbner Sønderborg Kommune som vanlig for brevstemmer og for at stemme i hjemmet.valg

Artiklen fortsætter under annoncen

Stemme i hjemmet:

Vælgere, som er syge eller ikke kan komme til valgstedet på grund af manglende førlighed, kan få besøg af to stemmemodtagere, som sikrer vælgerens stemmeafgivning. Man skal i givet fald aflevere en særlig formular, som Borgerservice skal have modtaget senest tirsdag den 13. maj 2014. Formularen fås ved henvendelse til Borgerservice, tlf. 88 72 40 06. Når formularen er modtaget i kommunen, kontaktes vælgeren for nærmere aftale om, hvornår de to stemmemodtagere kommer på besøg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Afgivelse af brevstemme:

Vælgere, der er bortrejst på valgdagen eller af andre årsager ikke kan møde op på valgdagen, kan afgive deres stemme – nemlig ved at møde op i Borgerservice før valget og brevstemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Disse vælgere skal blot møde op i et af Borgerservicecentrene i kommunen senest fredag den 23. maj 2014 kl.13. Man skal medbringe gyldig legitimation for at stemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kan stemmes i den almindelige åbningstid i Borgerservice (se www.sonderborgkommune.dk)

Artiklen fortsætter under annoncen

Der holdes desuden ekstraordinært åbent op til valget således:

Borgerservice Sønderborg: Lørdag den 10. maj og 17. maj kl. 10-13.

Borgerservice i Nordborg og Gråsten: Lørdag den 17. maj kl. 10-13.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...