SF har sat løsgængere i magtposition

3. juni 2013 Politik

Når der fremover skal stemmes i Byrådssalen, så kan SF uden større problemer stemme sammen med Socialdemokraterne – og det betyder, at de to afgørende stemmer mellem fløjene bliver løsgængerne Anita Kjøng-Rasmussen og Karen Damm.

– Og SF vil nok stemme sammen med Socialdemokraterne, fordi de er i valgsamarbejde, siger Erik Lorenzen fra Fælleslisten og fortsætter:

– Jørgen Jørgensen har tidligere truet med at gå og han har også gået imod flertalsgruppen, da han sammen med Socialdemokraterne forhøjede dækningsafgiften, siger han.

Erik Lorenzen er ikke overrasket af SFs exit fra flertalsgruppen.

Det er jo en lidt voldsom beslutning at SF træder ud af flertalsgruppen, mener Erik Lorenzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at han nu ikke er overrasket.

Jørgen Jørgensen har i lang tid kæmpet for at kommunen skulle købe Nørherredhus og bruge stedet til uddannelsescenter for kommunens ansatte. Men et flertal i Byrådet stemte for, at kommunen i stedet rykker uddannelserne ind på den tomme Havnbjerg Skole, der er ejet af kommunen.

– Jørgen Jørgensen mener, at vi ved at vælge Havnbjerg Skole, svigter Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men Havnbjerg er altså en del af Nordals og ligger blot to kilometer fra selve Nordborg, siger Erik Lorenzen. Han er ikke i tvivl om, at det mest af alt handler om, at SF vil stå frit i den kommende valgkamp.

Om det så er med rettidig omhu, at SF finder hjem, afgør vælgerne den 19.

Artiklen fortsætter under annoncen

november.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...