SF har sat løsgængere i magtposition

3. juni 2013 Politik

Når der fremover skal stemmes i Byrådssalen, så kan SF uden større problemer stemme sammen med Socialdemokraterne – og det betyder, at de to afgørende stemmer mellem fløjene bliver løsgængerne Anita Kjøng-Rasmussen og Karen Damm.

– Og SF vil nok stemme sammen med Socialdemokraterne, fordi de er i valgsamarbejde, siger Erik Lorenzen fra Fælleslisten og fortsætter:

– Jørgen Jørgensen har tidligere truet med at gå og han har også gået imod flertalsgruppen, da han sammen med Socialdemokraterne forhøjede dækningsafgiften, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lorenzen er ikke overrasket af SFs exit fra flertalsgruppen.

Det er jo en lidt voldsom beslutning at SF træder ud af flertalsgruppen, mener Erik Lorenzen. Han fortæller, at han nu ikke er overrasket.

Jørgen Jørgensen har i lang tid kæmpet for at kommunen skulle købe Nørherredhus og bruge stedet til uddannelsescenter for kommunens ansatte. Men et flertal i Byrådet stemte for, at kommunen i stedet rykker uddannelserne ind på den tomme Havnbjerg Skole, der er ejet af kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jørgen Jørgensen mener, at vi ved at vælge Havnbjerg Skole, svigter Nordborg. Men Havnbjerg er altså en del af Nordals og ligger blot to kilometer fra selve Nordborg, siger Erik Lorenzen. Han er ikke i tvivl om, at det mest af alt handler om, at SF vil stå frit i den kommende valgkamp.

Om det så er med rettidig omhu, at SF finder hjem, afgør vælgerne den 19. november.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Kultur, Augustenborg

Midtals Idrætsforening inviterer alle med til Aktivitetsdagen

29. juli 2021 Kultur

Coronaen holdes i skak og derfor har Midtals Idrætsforening, MIF, besluttet sig for at afholde Aktivitetsweekenden igen – men i mindre format og i første omgang kun lørdag den 7. august. Stedet er, vanen tro, Augustenborghallerne, hvor MIF afholder den populære rundboldturnering, det store bagagerumssalg, børneloppemarkedet, hyggelig fællesspisning og kåring af årets MIF’er i unge- […]

Læs mere...