SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

Spidskandidat John Brandt med Jørgen Jørgensen. Foto: Ole Kæhler
Spidskandidat John Brandt med Jørgen Jørgensen. Foto: Ole Kæhler
25. februar 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025.

John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken.

Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs første Pride Week i 2022. I dag er han stadig foreningsaktiv.

“Jeg er stolt og beæret over, at SF Sønderborgs medlemmer har valgt mig som spidskandidat til kommunalvalget 2025. Jeg brænder for at gøre en forskel for Sønderborg og alle borgere i kommunen. Jeg vil arbejde for, at Sønderborg bliver en mere grøn, solidarisk og mangfoldig kommune”, siger John Brandt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg vil også arbejde for, at SF kommer tilbage i Byrådet, så vi kan være med til at sætte en progressiv og visionær dagsorden, hvor ældre børn og unge prioriteres”.

Ved Kommunalvalget 2021 var tidligere byrådsmedlem og formand for Socialudvalget, Jørgen Jørgensen SFs spidskandat.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...