Sidste chance for gratis energitjek af boligen

11. oktober 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Boligejere, som ønsker gratis vejledning til at spare på el- og varmeregningen, skal skynde sig. Tilbuddet om gratis energitjek fra ZERObolig udløber 31. oktober.projectzero

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er penge at spare og intet at tabe. Man får besøg af en certificeret vejleder, som gennemgår huset og udarbejder en rapport med en prioriteret liste over energiforbedringer. Det koster ingenting, og man forpligter sig ikke til noget”, fortæller Louise Johnsen, projektleder i ProjectZero.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Spar fra dag ét

Hun tilføjer, at der er besparelser at hente, hvis boligejeren vælger at følge nogle af rådene i rapporten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I mange tilfælde er der penge at spare fra dag 1 ved at forbedre huset og derved sænke energiregningen. Det gælder for eksempel i boliger med lidt for lidt isolering på loftet. Her bliver der markant mindre at bestille for radiatoren”, lover Louise Johnsen.projectzero

Energivejlederen kommer ikke med en færdig opskrift. Han gennemgår huset sammen med husejeren og lytter også til ejerens egne ønsker og overvejelser. Så det bliver en individuel rapport, der kommer ud af besøget.

Den indeholder en prioriteret liste over små og store investeringer, der kan nedsætte boligens energiforbrug. Efterfølgende er det op til boligejeren, hvilke projekter, der skal gennemføres.

1200 har haft besøg

Indtil videre har 1200 familier gjort brug af tilbuddet. Omkring halvdelen af dem har meldt tilbage til ZERObolig, at de allerede har igangsat større eller mindre renoveringer af deres bolig.

“Vi er glade for hvert eneste energireducerende tiltag. Det bidrager til visionen om at gøre Sønderborg-området CO2-frit i 2029. Vi ved, at boligejerne også bliver glade. Der er bedre komfort i et energivenligt hus, og det er også nemmere at sælge, hvis det bliver aktuelt”, konstaterer Louise Johnsen.

Bestil et tjek nu

Man bestiller en gratis energivejledning på www.gratisenergivejledning.dk

Her udfyldes et lille skema med grundlæggende oplysninger om huset. I løbet af få dage ringer energivejlederen for at aftale tidspunkt for et besøg.

Det gratis tilbud til boligejere stopper den 31. oktober, hvorefter ZERObolig lancerer et helt nyt koncept for energitjek af boliger i Sønderborg-området

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...