Skal vi have Blå Flag ved strandene?

4. januar 2014 Politik

Ved vedtagelsen af budget 2013 blev Blå Flag nedlagt, og budgetbeløbet taget ud af basisbudgettet. En senere beslutning betød, at Blå Flag undtagelsesvis kunne gennemføres i 2013 ved omplacering af midler inden for budgetområdet for Teknik og Miljø.download (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

Økonomiudvalget har på deres møde 11. december 2013 drøftet et forslag til en Erhvervsfremmestrategi for Sønderborg. Heri indgår planer om at Sønderborg Kommune bliver en af de førende kystturisme kommuner i Danmark.

Forvaltningen vurderer, at Blå Flag er med til at fremme kystturismen i kommunen.

For at bevare Blå Flag som et turistaktiv i 2014, skal der indsendes ansøgning til Friluftsrådet inden den 12. januar 2014.

Tirsdag skal Teknik- og Miljøudvalget beslutte om der for 2014 og evt. fremover skal være Blå Flag i Sønderborg, Vemmingbund og Fynshav som hidtil. Og skal de blå flag bevares, så skal udvalget søge Byrådet om de 130.000 kroner, som ordningen koster.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. juni 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten: WoodSculpture-ugen er begyndt

20. juni 2021 Kultur

Søndag kom der gang i WoodSculpture på havnen i Gråsten og her skal syv kunstnere arbejde på en fælles skulptur, hvor seks af dem laver hver en del, som til sidst sættes sammen, så der bliver een skulptur. Det er Kestutis Krasauskas fra Litauen har tegnet den skulptur, som han sammen med en flok billedhuggere […]

Læs mere...