Skal vi have Blå Flag ved strandene?

4. januar 2014 Politik

Ved vedtagelsen af budget 2013 blev Blå Flag nedlagt, og budgetbeløbet taget ud af basisbudgettet. En senere beslutning betød, at Blå Flag undtagelsesvis kunne gennemføres i 2013 ved omplacering af midler inden for budgetområdet for Teknik og Miljø.download (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

Økonomiudvalget har på deres møde 11. december 2013 drøftet et forslag til en Erhvervsfremmestrategi for Sønderborg. Heri indgår planer om at Sønderborg Kommune bliver en af de førende kystturisme kommuner i Danmark.

Forvaltningen vurderer, at Blå Flag er med til at fremme kystturismen i kommunen.

For at bevare Blå Flag som et turistaktiv i 2014, skal der indsendes ansøgning til Friluftsrådet inden den 12. januar 2014.

Tirsdag skal Teknik- og Miljøudvalget beslutte om der for 2014 og evt. fremover skal være Blå Flag i Sønderborg, Vemmingbund og Fynshav som hidtil. Og skal de blå flag bevares, så skal udvalget søge Byrådet om de 130.000 kroner, som ordningen koster.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...