Skoda i Guderup er igen nummer ét i kundetilfredshed

6. marts 2019 Erhverv

Det handler om at gøre det bedst muligt for kunden og behandle alle ens. Det er egentligt ikke noget, vi tænker over i dagligdagen.

Det ligger i hele organisationens DNA.

Sådan siger autoforhandler Leif Jepsen, Guderup Auto. For andet år i træk – 2017 og 2018 – placerer kunderne virksomheden på en førsteplads blandt Skoda-værksteder, når det handler om kundetilfredshed.

Over halvdelen af de kunder, der har fået serviceret deres bil på værkstedet, har valgt at besvare en række spørgsmål, der alene drejer sig om kundetilfredshed. Det meget detaljerede spørgeskema er udarbejdet af den danske Skoda-importør, og sendes til de kunder, som ved indskrivningen har opgivet en e-mailadresse. 360 kunder har besvaret undersøgelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er da stolte over kundernes opfattelse af den service, vi yder, for det er jo kundens loyalitet, der betyder noget for en virksomhed”, siger Leif Jepsen i en pressemeddelelse.

Guderup Auto er en af landets ældste Skoda-forhandlere.

Firmaet blev grundlagt i 1958 af Henry Petersen og blev Skoda forhandler i 1979.

I 2016 fravalgte man titlen som autoriseret forhandler for at fortsætte som autoriseret Skoda Servicepartner. Siden 1995 er firmaet ejet af Vera og Leif Jepsen.

“Vi behandler besvarelserne med stor seriøsitet. Udgangspunktet er hele tiden: Hvor kan vi gøre det bedre lige fra du bestiller tid, til vi gennemgår regningen med kunden. Har vi sagt en pris, er det den, kunden kan læse nederst på regningen. Vi udfører ikke noget, som ikke er aftalt. Kunder hader negative overraskelser. Det gør jeg også selv”, siger Leif Jepsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...