Skovmose: Valgkampløfte ikke glemt

26. februar 2014 Uncategorized

Under valgkampen lovede Peter Hansen fra Venstre, at kommunen nok skulle løse vandproblemerne i Skovmose og Erik Lauritzen lovede det samme, hvis der var lovhjemmel til det.

” src=”http://sonderborgnyt.dk/wp-content/uploads/2014/02/erik-lau-300×221.jpg” width=”300″ height=”221″ /> Der tænkes lystigt på en løsning med vandproblemerne i Skovmose, siger Erik Lauritzen.

– Det var lidt underligt, at vi i Teknik- og Miljøudvalget hele tiden havde fået at vide, at lovgivningen forhindrede kommunen i at hjælpe grundejerne i Skovmose og midt under valgkampen måtte vi pludselig grene, siger Erik Lauritzen. han fortæller videre, at det var Peter Hansen selv, der i rollen som Teknik- og Miljøformand hele tiden havde sagt, at den ikke gik med kommunal hjælp.

– Vi har ikke glemt Skovmose og vi arbejder på en løsning, siger borgmester Erik Lauritzen. Blandt andet arbejdes der på at få alle husstande i området med i et såkaldt pumpelaug, hvor de deles om udgifterne.

– Men de grundejere, der har deres på det tørre, vil ikke være med, siger borgmesteren.

Problemerne med oversvømmelser af de lavtliggende grunde er et problem helt tilbage fra den tidligere Sydals Kommune. Men nu vil grundejerne have det løst én gang for alle og helst for kommunale penge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk