Skyttebrødrenes æresgæst er Christoffer Brodersen

8. juni 2013 Uncategorized

Æresgæsten hos skyttebrødrene på festdagen lørdag, hvor der fra morgenstunden blev kæmpet om kongelige titler, er Christoffer Brodersen og under spisningen skulle han naturligvis holde tale og det studsede han lidt over.

– Jeg er jo entertainer og sanger og så tvinger i mig til at holde tale, siger Christoffer Brodersen, hvorefter han afslører, han er ret stolt over, at blive inviteret som æresgæst. Han havde tænkt over det med at blive inviteret af skytter.

Christoffer Brodersen brugte lidt af taletiden på at synge.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg er 33 år og bor på Nørrebro, men har ingen våben. Lidt pudsigt at jeg arbejder med musicals og synger med Basix og ikke har bøsse-erfaring, siger han. Og han er ret sikker på, at hvis de gik ud på en skydebane, så ville de hurtigt se, han taler sandt.

De seneste tre år har Christoffer været med til en Søndag på Als, men i år er hans navn ikke på plakaten. Der er en del alsingere, der spørger ham, hvorfor han ikke vil være med.

– Jeg kan afsløre her i forsamlingen, at jeg ikke bestemmer og det er sådan med musikere, at de hyres til bestemte opgaver. Lidt ligesom når man skal have lavet nyt badeværelse eller have lappet en cykel. faktisk mener jeg, at det er med underholdning, som det er med politik, at det er godt med udskiftning en gang imellem, siger Christoffer Brodersen og kigger på borgmester Aase Nyegaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Farmand for første gang

Det er heller ikke utænkeligt, at Christoffer Brodersen kunne finde på at smide mikrofonen midt under en sang i Augustenborg ved En Søndag på Als. Og når den landede ville han være i fuld firspring afsted mod sin bil.

– Vi venter nemlig et barn, der skal komme til august, så en fødsel midt under En Søndag på Als ville nok ikke være heldig, siger den kommende far og foreslår så, at han synger nogle få sange. Og så kommer der lidt fra Kim Larsen og Shubidua med flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...