Slesvig-udvalget skal have ny formand

4. september 2014 Uncategorized

Med Benny Engelbrechts udnævnelse til dansk skatteminister venter også en omfordeling af socialdemokratiske udvalgsposter i den kommende uges tid skriver Flensborg Avis.socialdemo.

Som minister får Benny Engelbrecht ikke tid til at varetage de poster, han hidtil har haft i Socialdemokratiets folketingsgruppe. For sydslesvigere har hans mest markante post været formandskabet i Sydslesvigudvalget siden efteråret 2011.

Artiklen fortsætter under annoncen

For besætte hans hidtidige poster venter der en større rokade, som ifølge partiets presserådgiver Søren Andersen først ventes at falde endeligt på plads i løbet af den næste uge tid, så den kan offentliggøres på partiets gruppemøde tirsdag den 9. september.

Officielt bliver der ikke nævnt navne, men velinformerede kilder nær regeringen forventer, at valget af en ny formand for Sydslesvigudvalget kommer til at stå mellem socialdemokraterne Jesper Petersen, Torben Ravn og Rasmus Horn Langhoff.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...