Slesvig-udvalget skal have ny formand

4. september 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Med Benny Engelbrechts udnævnelse til dansk skatteminister venter også en omfordeling af socialdemokratiske udvalgsposter i den kommende uges tid skriver Flensborg Avis.socialdemo.

Som minister får Benny Engelbrecht ikke tid til at varetage de poster, han hidtil har haft i Socialdemokratiets folketingsgruppe. For sydslesvigere har hans mest markante post været formandskabet i Sydslesvigudvalget siden efteråret 2011.

Artiklen fortsætter under annoncen

For besætte hans hidtidige poster venter der en større rokade, som ifølge partiets presserådgiver Søren Andersen først ventes at falde endeligt på plads i løbet af den næste uge tid, så den kan offentliggøres på partiets gruppemøde tirsdag den 9. september.

Officielt bliver der ikke nævnt navne, men velinformerede kilder nær regeringen forventer, at valget af en ny formand for Sydslesvigudvalget kommer til at stå mellem socialdemokraterne Jesper Petersen, Torben Ravn og Rasmus Horn Langhoff.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...