Snart flyttes kameraernes autofokus væk fra Carl Holst

10. december 2013 Politik

En ændring i Styrelsesvedtægterne i Region Syddanmark betyder, at Carl Holst skal vænne sig til at dele rampelyset med andre

regionsrådspolitikere. Flere udvalg skal tage egne beslutninger og derfor bliver de spændende for både offentligheden og pressen.

” src=”http://sonderborgnyt.dk/wp-content/uploads/2013/10/John-Lohff.jpg” width=”128″ height=”166″ /> John Lohff fortæller, at de stående udvalg skal til at tage beslutninger.

På det allerførste Regionsrådsmøde efter Nytår, skal rådet vedtage en ny styrelsesvedtægt og når den er på plads kan partierne begynde at sætte navne på udvalgsmedlemmerne – og så sker den endelige konstituering den 20. januar.

– Ændringen betyder, at der som noget helt nyt kan tages beslutninger i de stående udvalg, siger John Lohff til Sønderborg Nyt. Hidtil har udvalgene sendt alle sager videre til Forretningsudvalget, der så tog beslutning eller sendte sagen videre til Regionsrådsmødet.

Når der tages beslutninger i de stående udvalg, så vil pressen vise større interesse for udvalgsformændene – og dermed drejes kameraerne ikke længere automatisk ind på regionsrådsformand Carl Holst.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk