Socialdemokrat holder øje med kommunens service-ydelser

13. november 2013 Uncategorized

Svend Erik Petersen sidder i Byrådet for Socialdemokraterne og her er han så heldig, han kan arbejde med de ting, som han allerhelst vil.

– Jeg er meget optaget af at de mennesker, der har brug for offentlig hjælp, får den hjælp, som de har brug for, siger Svend Erik Petersen. Her tænker han især på hjemmeplejen, der efter hans mening rummer muligheder for forbedringer.

Svend Erik Petersen får god hjælp af sit barnebarn i valgkampen.

Svend Erik Petersen får god hjælp af sit barnebarn i valgkampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg ved, at sosu’erne farer rundt og det er ikke dem, det er galt med. Men det er planlægningen af deres arbejde, der ikke er god nok, siger han. Altså er det planlæggere og lokale ledere, der skal snakkes med, hvis servicen skal være lige så god, som det meste af Byrådet tror den er.

Mærkesager

– Mine mærkesager er jo at hjælpe de mennesker, der kaldes udsatte – og det kan være de ældre, de syge, misbrugere og andre, siger Svend Erik Petersen til Sønderborg Nyt.

– Og så har jeg fokus på vores sygehus, der skal blive til det specialsygehus, som regionen har stillet os i udsigt, siger han. Heldigvis har han et netværk af kontakter på sygehuset og i regionen, så han hele tiden kan følge med i den proces, der skal sikre liv i Sønderborg Sygehus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har ikke én indgang til hele det sociale område i kommunen og derfor er der adskillige borgere, der synes det er et problem for dem at bede om hjælp det rette sted. Svend Erik Petersen bliver derfor ringet op af borgere, der skal guides til den person, der hjælpe dem.

– Det sker også, jeg følger med i enkelte sager, så jeg ved, der kommer en løsning på problemerne, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...