Socialdemokrat holder øje med kommunens service-ydelser

13. november 2013 Uncategorized

Svend Erik Petersen sidder i Byrådet for Socialdemokraterne og her er han så heldig, han kan arbejde med de ting, som han allerhelst vil.

– Jeg er meget optaget af at de mennesker, der har brug for offentlig hjælp, får den hjælp, som de har brug for, siger Svend Erik Petersen. Her tænker han især på hjemmeplejen, der efter hans mening rummer muligheder for forbedringer.

Svend Erik Petersen får god hjælp af sit barnebarn i valgkampen.

Svend Erik Petersen får god hjælp af sit barnebarn i valgkampen.

– Jeg ved, at sosu’erne farer rundt og det er ikke dem, det er galt med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det er planlægningen af deres arbejde, der ikke er god nok, siger han. Altså er det planlæggere og lokale ledere, der skal snakkes med, hvis servicen skal være lige så god, som det meste af Byrådet tror den er.

Mærkesager

– Mine mærkesager er jo at hjælpe de mennesker, der kaldes udsatte – og det kan være de ældre, de syge, misbrugere og andre, siger Svend Erik Petersen til Sønderborg Nyt.

– Og så har jeg fokus på vores sygehus, der skal blive til det specialsygehus, som regionen har stillet os i udsigt, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Heldigvis har han et netværk af kontakter på sygehuset og i regionen, så han hele tiden kan følge med i den proces, der skal sikre liv i Sønderborg Sygehus.

Sønderborg Kommune har ikke én indgang til hele det sociale område i kommunen og derfor er der adskillige borgere, der synes det er et problem for dem at bede om hjælp det rette sted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Svend Erik Petersen bliver derfor ringet op af borgere, der skal guides til den person, der hjælpe dem.

– Det sker også, jeg følger med i enkelte sager, så jeg ved, der kommer en løsning på problemerne, siger han..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...