Socialdemokraterne: Hjertet er der for dem, som har det svært

31. oktober 2013 Uncategorized

Inge-Lise Bork Paulsen stiller op for Socialdemokraterne, hvor hun er formand for partiforeningen i Augustenborg og Sydals. Det røde hjerte banker for de grupper i samafundet, der har det svært.

Inge-Lise Bork Paulsen fra Socialdemokraterne.

Inge-Lise Bork Paulsen fra Socialdemokraterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg tager gerne rollen som vagthund, når det handler om de udsatte borgere, siger hun til Sønderborg Nyt. Det med at børn vokser op i en kernefamilie er ikke længere en selvfølge. Mange familier opløses undervejs og der dannes nye og det betyder, der er en række hjem med sammenbragte børn.

Lytte til børn

En af Inge-Lise Bork Paulsens planer er, at der skal knyttes tætte bånd mellem daginstitutionerne og forældrene, så børnene oplever en helhed. Det giver den bedste tryghed for de små.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi skal være på vagt for børnene og tage dem alvorlig. De er jo byggeklodserne til fremtiden, siger Inge-Lise Bork Paulsen. Hun vil især sikre, at børn ikke flyttes rundt under indskolingen eller i børnehavetiden.

– Et brud betyder, at et halvt års indlæring går tabt, siger hun. Det at blive rykket op med rode og flyttet til en anden skole, opfatter børn som et svigt og det tåler de ikke.download (1)

Artiklen fortsætter under annoncen

Inge-Lise Bork Paulsen er uddannet pædagog, har været leder i to daginstitutioner og pædagogisk konsulent i Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...