Socialdemokraterne: Jette Damsø Johansen afløser Bendt Olesen

30. marts 2015 Politik

Socialdemokraterne i Sønderborg kredsen har fået ny formand. Tidligere borgmester i Gråsten, Bendt Olesen, overdrog lørdag ledelsen til Jette Damsø Johansen, Guderup. Bendt Olesen fortsætter dog aktivt på sidelinjen i dette valgår, skriver Socialdemokraterne i en pressemeddelelse.

Nyvalgt kredsformand Jette Damsø kan trække på Bendt Olesens erfaringer en tid endnu.

Nyvalgt kredsformand Jette Damsø kan trække på Bendt Olesens erfaringer en tid endnu.

“Jeg er stolt af, at det er lykkedes både at få en socialdemokratisk borgmester og en socialdemokratisk minister her i Sønderborg Kommune. Det har vi også arbejdet hårdt for. Nu er opgaven at sikre et godt valg, så vi igen får Helle som statsminister og Benny som skatteminister,” sagde Bendt Olesen i sin afsluttende beretning.

”Jeg er utrolig glad for den tillid, mine partifæller har vist mig. Det er meget vigtigt, at vi får et så stærkt valg til Folketinget som overhovedet muligt. Ikke bare fordi vi gerne vil have vores folketingskandidat genvalgt, men også fordi vi gerne vil blive ved med at have en minister fra Sønderborg Kommune,” sagde Jette Damsø Johansen i sin takketale.

Artiklen fortsætter under annoncen

JetteDamsø Johansen er afdelingsleder i høreafdelingen på Center for Hjælpemidler og Kommunikation i Åbenrå Kommune. Hun er uddannet socialrådgiver i Århus, og har tidligere været ansat i både Broager og Nordborg kommune.

Jette Damsø Johansen startede sit politiske engagement i DSU, og har i de seneste 15 år været meget aktiv i Socialdemokraterne i Sønderborg Kommune. Blandt andet som formand for partiforeningen i Egen – men i endnu højere grad som aktiv i kredsbestyrelsen.socialdemo.

Artiklen fortsætter under annoncen

En stor del af fritiden går med tillidshverv og med arbejde som frivillig i adskillige af kommunens foreninger, ligesom hun i en periode var formand for Danske Handicaporganisationer i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...