Socialdemokraterne: Svar til Landsforeningen Ligeværd

4. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Karsten Wohlgemuth, Socialdemokraterne, skriver:

Mandag har jeg læst dit indlæg på Sønderborg Nyt

Vi to har jo tidligere snakket sammen om netop udfordringen omkring STU og hvordan den unge med særlige vilkår får den rette hjælp eller mangel på samme.

Karsten Wohlgemuth svarer Landsforeningen Ligeværd

Karsten Wohlgemuth svarer Landsforeningen Ligeværd

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg ved, at du nu sikkert vil tænke:

– Han er kun interesseret, fordi der er valg.

Men her tager du fejl.

Til daglig arbejder jeg på Kløverskolen i Sønderborg netop med børn og unge med særlige behov.  I min dagligdag ser jeg derfor vigtigheden af, hvad den rette hjælp kan gøre.
Jeg bemærkede din sætning:  Vores unge mennesker bliver ikke nævnt med et eneste ord fra nogle af dem, der gerne vil i Byrådet, og hvis man spørger byrådskandidaterne, hvad med unge med særlige behov?

Artiklen fortsætter under annoncen

Her vil jeg henvise dig til min valgfolder:  ”Gennem mit arbejde på Kløverskolen mærker jeg dagligt, hvor vigtigt det er, at de børn og unge, som har specielle behov, får den rette hjælp.”

For Jørn, vi er enige om, at det ikke er okay over for de unge, at der kommer så mange klagesager og at så mange bliver fejlplaceret.  Disse unge er ikke bare brikker, som skal flyttes fra den ene kasse til den anden.

Her i huset skal det næste politikerhold måske lære lidt af Landsforeningen Ligeværd.

Her i huset skal det næste politikerhold måske lære lidt af Landsforeningen Ligeværd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørn, på mange andre områder, snakker vi med og lader vi os rådgive af professionelle.

Jeg mener at unge med særlige behov, er ét af de områder, som vi skal blive klogere på efter valget. Derfor vil jeg foreslå Byrådet, såfremt at jeg bliver valgt ind, at vi tager en snak med eksempelvis jer og nogle af jeres unge.

I er jo eksperterne på netop dette område.
Jeg ønsker for jeres unge at de – med eller uden mig i byrådet – får den rette hjælp, for det har de fortjent.
Nemlig at forvaltningen dropper kassetænkningen og kigger på det enkelte menneske!

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs indlægget fra Ligeværd: http://sonderborgnyt.dk/?p=23899

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...