Socialdemokraterne: Vi er også et parti for erhvervslivet

10. oktober 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Bjørn Allerelli, Socialdemokraterne, skriver:

Socialdemokraterne er kendt for at have en stærk social profil. Hvad mange måske ikke umiddelbart tænker over er, at vi faktisk også har stor tilknytning til kommunens erhvervsliv, som vi alle er dybt afhængige af.

Socialdemokraterne er her også for erhvervslivet, siger Bjørn Allerelli.

Socialdemokraterne er her også for erhvervslivet, siger Bjørn Allerelli.

Artiklen fortsætter under annoncen

Socialdemokraterne i Sønderborg Byråd er med i det nye budgetforlig hvor bla. dækningsafgiften blev halveret. Venstre ville på den anden side ikke være med.
Dette er kun begyndelsen til en bedre og meget mere fokuseret decideret erhvervspolitik i Sønderborg Kommune, hvor vi fremover vil satse på en bedre kommunal service til både etablerede, såvel som nyetablerede virksomheder.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>