Socialudvalget skal se årsrapport om STU-klager

4. april 2014 Uncategorized

Hvert år offentliggør Klagenævnet for Specialundervisning en rapport over sin virksomhed i året, der er gået. Klagenævnet behandler klager vedrørende afgørelser på følgende områder:

Landsforeningen Ligeværd hjælper unge, der er på STU.

Landsforeningen Ligeværd hjælper unge, der er på STU.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Specialundervisning til elever i folkeskolen

– Den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse til unge med særlige behov

– Specialundervisning for voksne

– Regionale specialpædagogiske tilbud til førskolebørn

I 2012 udgjorde klagesagerne på STU-området, i Sønderborg Kommune, et antal på 5 sager. 5 blev realitetsbehandlet, og 3 omgjorte. 3 af sagerne vedrørte klage over afslag på tilbud om STU, og 2 sager vedrørte utilfredshed med det bevilgede tilbud. I 2012 behandlede forvaltningen i alt 46 indstillingssager på STU-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2013 udgjorde klagesagerne på STU området, i Sønderborg Kommune, et antal på 3 sager. 3 blev realitetsbehandlet, og 2 omgjorte. 2 af sagerne vedrørte klage over afslag på tilbud om STU, og 1 sag vedrørende utilfredshed med det bevilligede tilbud. I 2013 behandlede forvaltningen i alt 28 indstillinger på STU området.

Rapporten lægges foran politikerne i Socialudvalget tirsdag og så kan de tage den til efterretning.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...