Socialudvalget skal se årsrapport om STU-klager

4. april 2014 Uncategorized

Hvert år offentliggør Klagenævnet for Specialundervisning en rapport over sin virksomhed i året, der er gået. Klagenævnet behandler klager vedrørende afgørelser på følgende områder:

Landsforeningen Ligeværd hjælper unge, der er på STU.

Landsforeningen Ligeværd hjælper unge, der er på STU.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Specialundervisning til elever i folkeskolen

– Den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse til unge med særlige behov

– Specialundervisning for voksne

– Regionale specialpædagogiske tilbud til førskolebørn

I 2012 udgjorde klagesagerne på STU-området, i Sønderborg Kommune, et antal på 5 sager. 5 blev realitetsbehandlet, og 3 omgjorte. 3 af sagerne vedrørte klage over afslag på tilbud om STU, og 2 sager vedrørte utilfredshed med det bevilgede tilbud. I 2012 behandlede forvaltningen i alt 46 indstillingssager på STU-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2013 udgjorde klagesagerne på STU området, i Sønderborg Kommune, et antal på 3 sager. 3 blev realitetsbehandlet, og 2 omgjorte. 2 af sagerne vedrørte klage over afslag på tilbud om STU, og 1 sag vedrørende utilfredshed med det bevilligede tilbud. I 2013 behandlede forvaltningen i alt 28 indstillinger på STU området.

Rapporten lægges foran politikerne i Socialudvalget tirsdag og så kan de tage den til efterretning.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...