Sønderborgs P-vagter skal jobbe udenbys

20. februar 2014 Uncategorized

Teknik – og Miljøudvalget i Sønderborg Kommune opfordrer Byrådet til, at der stemmes ja, når der spørges til, om Sønderborg skal sende P-vagter til de øvrige sønderjyske kommuner. Det blev besluttet på udvalgsmødet mandag. p-plads3

Forklaringen er, at Syd- og Sønderjyllands politi har orienteret om, at fokus i politiet skal rettes mod deres kerneopgaver, så ordensmagten kan ikke længere ansætte civile parkeringskontrollører.

Artiklen fortsætter under annoncen

De Sønderjyske Kommuner har derfor drøftet muligheden for et fællesparkeringskorps drevet af Sønderborg Kommune, der allerede har ekspertisen og et veletableret korps. Der var fra alle kommuner en bred tilslutning til forslaget, og det blev besluttet, at Sønderborg Kommune skulle komme med et oplæg til driftsfællesskab for parkeringskontrollen.

Det Sønderborg Kommune kan tilbyde de øvrige kommuner er en udvidelse af parkeringskontrollen, så man kan dække hele landsdelen.

Parkeringskorpsets administration vil blive på sin nuværende placering i Sønderborg. De kommuner, der vælger at tilslutte sig ordningen, skal uden omkostninger for Sønderborg Kommune, stille et køretøj som kan benyttes i forbindelse med kontrol af den enkelte kommunes yderområder, samt et centralt beliggende satellitkontor til rådighed for korpset.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...