Sønderborgs politiske ildsjæl vil i Regionsrådet

28. oktober 2013 Uncategorized

Karen Damm, der stiller op til kommunalvalget for Alssundlisten, vil også i Regionsrådet. En beslutning, der blev meldt ud, inden Alssundlisten så dagens lys.

Karen Damm vil ha' flere tog, renere sygehuse og bedre forhold for sygeplejersker.

Karen Damm vil ha’ flere tog, renere sygehuse og bedre forhold for sygeplejersker.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Først af alt vil jeg arbejde for at vi får timedrift på skinnerne mellem Sønderborg og Tinglev, så vi kan komme ud i verden og verden kan komme til os, siger Karen Damm til Sønderborg Nyt.

Karen Damm er kendt for at være en ildsjæl, der virkeligt kæmper for sine synspunkter – og hvis hun kommer i Regionsrådet, så skal der gøres noget ved sygehusene.

– Først af alt skal der ses på strukturen på de enkelte sygehuse, så sygeplejersker ikke længere stresses. Det er for galt, at de ikke når at få fodfæste på en afdeling, inden de skal kunne yde det maksimale, siger Karen Damm. Hun har også fæstnet pupillerne på ventelisterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Enkelt sagt, så skal de ned, siger hun.

– Og så skal der gøres mere rent på sygehusene, siger Karen Damm.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...