Sønderborgs politiske ildsjæl vil i Regionsrådet

28. oktober 2013 Uncategorized

Karen Damm, der stiller op til kommunalvalget for Alssundlisten, vil også i Regionsrådet. En beslutning, der blev meldt ud, inden Alssundlisten så dagens lys.

Karen Damm vil ha' flere tog, renere sygehuse og bedre forhold for sygeplejersker.

Karen Damm vil ha’ flere tog, renere sygehuse og bedre forhold for sygeplejersker.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Først af alt vil jeg arbejde for at vi får timedrift på skinnerne mellem Sønderborg og Tinglev, så vi kan komme ud i verden og verden kan komme til os, siger Karen Damm til Sønderborg Nyt.

Karen Damm er kendt for at være en ildsjæl, der virkeligt kæmper for sine synspunkter – og hvis hun kommer i Regionsrådet, så skal der gøres noget ved sygehusene.

– Først af alt skal der ses på strukturen på de enkelte sygehuse, så sygeplejersker ikke længere stresses. Det er for galt, at de ikke når at få fodfæste på en afdeling, inden de skal kunne yde det maksimale, siger Karen Damm. Hun har også fæstnet pupillerne på ventelisterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Enkelt sagt, så skal de ned, siger hun.

– Og så skal der gøres mere rent på sygehusene, siger Karen Damm.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...