Sønderborgs politiske ildsjæl vil i Regionsrådet

28. oktober 2013 Uncategorized

Karen Damm, der stiller op til kommunalvalget for Alssundlisten, vil også i Regionsrådet. En beslutning, der blev meldt ud, inden Alssundlisten så dagens lys.

Karen Damm vil ha' flere tog, renere sygehuse og bedre forhold for sygeplejersker.

Karen Damm vil ha’ flere tog, renere sygehuse og bedre forhold for sygeplejersker.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Først af alt vil jeg arbejde for at vi får timedrift på skinnerne mellem Sønderborg og Tinglev, så vi kan komme ud i verden og verden kan komme til os, siger Karen Damm til Sønderborg Nyt.

Karen Damm er kendt for at være en ildsjæl, der virkeligt kæmper for sine synspunkter – og hvis hun kommer i Regionsrådet, så skal der gøres noget ved sygehusene.

– Først af alt skal der ses på strukturen på de enkelte sygehuse, så sygeplejersker ikke længere stresses. Det er for galt, at de ikke når at få fodfæste på en afdeling, inden de skal kunne yde det maksimale, siger Karen Damm. Hun har også fæstnet pupillerne på ventelisterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Enkelt sagt, så skal de ned, siger hun.

– Og så skal der gøres mere rent på sygehusene, siger Karen Damm.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...