Sønderborgs politiske ildsjæl vil i Regionsrådet

28. oktober 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Karen Damm, der stiller op til kommunalvalget for Alssundlisten, vil også i Regionsrådet. En beslutning, der blev meldt ud, inden Alssundlisten så dagens lys.

Karen Damm vil ha' flere tog, renere sygehuse og bedre forhold for sygeplejersker.

Karen Damm vil ha’ flere tog, renere sygehuse og bedre forhold for sygeplejersker.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Først af alt vil jeg arbejde for at vi får timedrift på skinnerne mellem Sønderborg og Tinglev, så vi kan komme ud i verden og verden kan komme til os, siger Karen Damm til Sønderborg Nyt.

Karen Damm er kendt for at være en ildsjæl, der virkeligt kæmper for sine synspunkter – og hvis hun kommer i Regionsrådet, så skal der gøres noget ved sygehusene.

– Først af alt skal der ses på strukturen på de enkelte sygehuse, så sygeplejersker ikke længere stresses. Det er for galt, at de ikke når at få fodfæste på en afdeling, inden de skal kunne yde det maksimale, siger Karen Damm. Hun har også fæstnet pupillerne på ventelisterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Enkelt sagt, så skal de ned, siger hun.

– Og så skal der gøres mere rent på sygehusene, siger Karen Damm.

 

12. april 2024 Sønderborg, Frivillige

Damefrokosten er aflyst

12. april 2024 Sønderborg

Vidar-Ulkebøl Håndbold & Ulkebøl Gymnastik, der er klubberne bag Sportens Venner Sønderborg, har valgt at aflyse Damefrokosten i Sydjysk Sparekasse Skansen. ”Der er i år for få deltagere, og dermed ikke længere økonomi i det. Vi kan derfor ikke forsvare at trække på alle de frivillige kræfter. Efter 45 fantastiske fester gennem årene, er vi […]

Læs mere...