Spændte forventninger til erhvervs-strategien

3. december 2014 Uncategorized

Byrådet har onsdag sagt ok til den strategi, der er lagt for fremtidens erhverv og iværksætteri. Den er den plan, der skal føres ud i livet af Vækstrådet.

Aase Nyegaard lover, at turismen ikke glemmes i fremtidens erhvervsstrategi. Lige nu arbejdes der på en masterplan netop for turisme.

Aase Nyegaard lover, at turismen ikke glemmes i fremtidens erhvervsstrategi. Lige nu arbejdes der på en masterplan netop for turisme.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Venstre har sagt ja til at bruge 10 millioner kroner ekstra, der kun skal investeres i initiativer, hvor andre også kommer med penge”, siger Peter Hansen fra Venstre. Han er spændt på, hvilke projekter, de mange penge vil tiltrække og på om projekterne bliver vækstvirksomheder.

Formanden for Erhvervsudvalget Ole W. Stenshøj glæder sig over, der kommer øget fokus på små og mellemstore virksomheder.  Også Slesvigsk Parti ser ideen i at bruge de mange penge:

“Vi bakker op om planen og ser den som et værktøj til et bedre erhvervsklima”, siger Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karsten Schøn fra Vebnstre underer sig over, der ikke står noget om handel og turisme i planen.

“Men det kommer, Vi arbejder lige nu på en masterplan for turisme”, siger Aase Nyegaard fra Fælleslisten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...