Spændte forventninger til erhvervs-strategien

3. december 2014 Uncategorized

Byrådet har onsdag sagt ok til den strategi, der er lagt for fremtidens erhverv og iværksætteri. Den er den plan, der skal føres ud i livet af Vækstrådet.

Aase Nyegaard lover, at turismen ikke glemmes i fremtidens erhvervsstrategi. Lige nu arbejdes der på en masterplan netop for turisme.

Aase Nyegaard lover, at turismen ikke glemmes i fremtidens erhvervsstrategi. Lige nu arbejdes der på en masterplan netop for turisme.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Venstre har sagt ja til at bruge 10 millioner kroner ekstra, der kun skal investeres i initiativer, hvor andre også kommer med penge”, siger Peter Hansen fra Venstre. Han er spændt på, hvilke projekter, de mange penge vil tiltrække og på om projekterne bliver vækstvirksomheder.

Formanden for Erhvervsudvalget Ole W. Stenshøj glæder sig over, der kommer øget fokus på små og mellemstore virksomheder.  Også Slesvigsk Parti ser ideen i at bruge de mange penge:

“Vi bakker op om planen og ser den som et værktøj til et bedre erhvervsklima”, siger Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti.

Artiklen fortsætter under annoncen

Karsten Schøn fra Vebnstre underer sig over, der ikke står noget om handel og turisme i planen.

“Men det kommer, Vi arbejder lige nu på en masterplan for turisme”, siger Aase Nyegaard fra Fælleslisten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...