Sparetip: Regionen vil anke erstatningssager

16. september 2014 Uncategorized

Bor du i Region Syddanmark og bliver du tilkendt en erstatning efter dårlig behandling af en læge, så skal du måske fremover kæmpe med regionen for at få lov at beholde pengene.penge

Det kan blive konsekvensen af et forslag, der skal spare regionen for 11 millioner kroner til næste år. Region Syddanmark vil nemlig anke flere sager i håbet om at slippe for at betale erstatninger. Det oplyser dr.syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Vi vil selvfølgelig ikke bare anke bevidstløst. Vi vil kun anke de sager hvor vi mener, at der er noget at komme efter, siger sundhedsdirektør i Region Syddanmark, Jens Elkjær.

Region Syddanmark udbetalte i 2013 erstatninger i 691 sager. Samlet set blev det til en udgift på 176,1 millioner kroner og den gennemsnitlige erstatning lå dermed på cirka 250.000 kroner pr. patient. Derfor vil det give store besparelser for regionen blot at vinde få sager.

  • Mange af disse sager indebærer jo temmelig store erstatningsbeløb efterhånden, så derfor er der mange penge i det alligevel, siger sundhedsdirektør i Region Syddanmark, Jens Elkjær.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Samlet set udbetalte alle Danmarks regioner patienterstatninger for 793,7 millioner kroner i 2013.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...