Sparetip: Regionen vil anke erstatningssager

16. september 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Bor du i Region Syddanmark og bliver du tilkendt en erstatning efter dårlig behandling af en læge, så skal du måske fremover kæmpe med regionen for at få lov at beholde pengene.penge

Det kan blive konsekvensen af et forslag, der skal spare regionen for 11 millioner kroner til næste år. Region Syddanmark vil nemlig anke flere sager i håbet om at slippe for at betale erstatninger. Det oplyser dr.syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Vi vil selvfølgelig ikke bare anke bevidstløst. Vi vil kun anke de sager hvor vi mener, at der er noget at komme efter, siger sundhedsdirektør i Region Syddanmark, Jens Elkjær.

Region Syddanmark udbetalte i 2013 erstatninger i 691 sager. Samlet set blev det til en udgift på 176,1 millioner kroner og den gennemsnitlige erstatning lå dermed på cirka 250.000 kroner pr. patient. Derfor vil det give store besparelser for regionen blot at vinde få sager.

  • Mange af disse sager indebærer jo temmelig store erstatningsbeløb efterhånden, så derfor er der mange penge i det alligevel, siger sundhedsdirektør i Region Syddanmark, Jens Elkjær.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Samlet set udbetalte alle Danmarks regioner patienterstatninger for 793,7 millioner kroner i 2013.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...