Stem på Kraftcenter Dybbøl – det åbner døren til Realdania-støtte

Arkivbillede
Arkivbillede
7. april 2021 Kultur Skrevet af: Redaktion

Spejderdergruppen i Dybbøl har brug for offentlighedens hjælp, for at komme i betragtning til en ansøgning om penge hos Realdania Fonden.

KFUM-spejderne har brug for at få over 500 stemmer og flere end 400 har allerede stemt på ‘Spejdernes Kraftcenter Dybbøl’.

Projektet

Spejderne i Dybbøl har købt KFUM’s gamle soldaterhjem ved Sønderborg Kaserne billigt og taget det ned for at bygge deres nye spejderhytte op med disse materialer. Træbjælkehytten bliver opsat ved siden af den nuværende hytte i Dybbøl. Det er et bæredygtigt projekt, fordi materialerne er genbrug. Hytten er en del af ”Kraftcenter Dybbøl”, fordi den regnes som et unikt center for hele lokalområdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver spejderne i en pressemeddelelse.

Hvad er ideen?

KFUM Spejderne Dybbøl Gruppe ønsker med baggrund i den forøgede medlemstilgang at udbygge eksisterende spejderhytte med en ny materiale- og aktivitetshytte som samlingssted for lokalsamfundet.

Formålet er at skabe bedre rammer for aktiviteter til børn og unge i Dybbøl og opland.

Spejderne i Dybbøl ønsker at være en aktiv gruppe og være med til at synliggøre områdets mange værdier – naturen, historien og kulturen. KFUM Spejdernes Kraftcenter Dybbøl bliver et attraktivt center, der kan give livskvalitet og tiltrække nye målgrupper og samarbejdspartnere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan hjælpe spejderne ved at give din stemme til Kraftcenter Dybbøl.

 

26. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Hørup Genbrug hjalp SIND med penge til et foredrag

26. maj 2024 Frivillige

Hørup Genbrug overrakte lørdag en donation på 6.250 kroner til Lone Petersen Lock fra SIND. ”Vi skal bruge pengene til et foredrag med Carolyne Kaddu Rasmussen og nu er det nødvendige besløb i hus”, siger Lone Petersen Lock til SønderborgNYT. ”Jeg søgte også – og fik – et tilskud fra Sønderborg Kommune og jeg regner […]

Læs mere...