Stephan Kleinschmidt ny næstformand for Kulturudvalg Sønderjylland-Schleswig

18. september 2013 Uncategorized

Ny næstformand for Kulturudvalg Sønderjylland-Schleswig er Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti. Han sidder i Kulturudvalg Sønderjylland-Schleswig i sin egenskab af formand for Kultur- og Erhvervsudvalget i Sønderborg Kommune. Stephan Kleinschmidt var idémanden bag Sønderborgs ansøgning om at blive Kulturhovedstad i 2017 i samarbejde med hele det dansk-tyske grænseland. Han har også været en vigtig drivkraft bag Kulturaftale Sønderjylland-Schleswig, der blev underskrevet den 10. april i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt ny næsteformand for Kulturudvalg Sønderjylland-Schleswig.

Stephan Kleinschmidt ny næsteformand for Kulturudvalg Sønderjylland-Schleswig.

– Det er med Kulturaftale Sønderjylland-Schleswig som løftestang, at vi for alvor kan arbejde strategisk med at gøre Sønderjylland-Schleswig til et fælles kulturrum. Grænselandet er kendetegnet ved en kulturel mangfoldighed, der kan gøre de største byer misundelige. Vi skal bare udnytte vores samarbejdspotentiale bedre og gøre borgerne mere opmærksomme på områdets mange kulturtilbud, siger udvalgets nye næstformand Stephan Kleinschmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også ny formand

Den nye formand for Kulturudvalg Sønderjylland-Schleswig hedder Gary Funck og kommer fra Kreis Nordfriesland, hvor han er formand for Kultur- und Bildungsausschuss. Med rødder i det frisiske mindretal har Gary Funck længe engageret sig i det grænseoverskridende samarbejde i Region Sønderjylland-Schleswig. Han blev medlem af Kulturudvalg Sønderjylland-Schleswig i 2008 og har siden været en vigtig brobygger mellem mindretal og flertal i udvalget.

Gary Funck og Stephan Kleinschmidt afløser Povl Kylling Petersen, Aabenraa Kommune, og Max Stark, Stadt Flensburg, på posterne som henholdsvis formand og næstformand

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...