Striden om lock-out-kronerne døde

12. september 2013 Politik

Inden onsdagens Byrådsmøde var der lagt op til et mindre rivegilde om proceduren for de millioner, der blev sparet i løn til lærerne under lockouten. En del af byrødderne mente, at pengene skulle over i kommunens store kasse, hvorfra der kunne søges om dem på ny, når der blev gjort rede for, hvad de skulle bruges til.

Det er faktisk den almindelige procedure.

Men eftersom alle i Byrådet mente, at pengene skulle bruges i Folkeskolen, så syntes en del af byrådsmedlemmerne, at de lige så godt kunne blive i Børn og Uddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Heldigvis blev der fremlagt en plan for, hvordan de sparede penge skulle bruges. Og det blev der inden Byrådet satte sig til bords.

I stedet for heftig debat, så blev det til flere roser, fordi der nu var en plan for, at pengene skulle bruges til gavn for skolerne og eleverne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...