Striden om lock-out-kronerne døde

12. september 2013 Politik

Inden onsdagens Byrådsmøde var der lagt op til et mindre rivegilde om proceduren for de millioner, der blev sparet i løn til lærerne under lockouten. En del af byrødderne mente, at pengene skulle over i kommunens store kasse, hvorfra der kunne søges om dem på ny, når der blev gjort rede for, hvad de skulle bruges til.

Det er faktisk den almindelige procedure.

Men eftersom alle i Byrådet mente, at pengene skulle bruges i Folkeskolen, så syntes en del af byrådsmedlemmerne, at de lige så godt kunne blive i Børn og Uddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Heldigvis blev der fremlagt en plan for, hvordan de sparede penge skulle bruges. Og det blev der inden Byrådet satte sig til bords.

I stedet for heftig debat, så blev det til flere roser, fordi der nu var en plan for, at pengene skulle bruges til gavn for skolerne og eleverne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Gråsten, Samfund

Dronningen: Rigtig god sommer til Jer alle

23. juni 2021 Gråsten

Helt overraskende talte Dronningen til alle de mennesker, som tog imod hende på Torvet i Gråsten – og det gjorde hun efter borgmesteren havde budt hende velkommen. ”Vi nød Genforeningsdagen, som ligger os meget nær og så ønsker vi Jer alle en god sommer”, sagde Dronningen, hvorefter hun hilste på flere af de ældre, som […]

Læs mere...