Super regnskab for 2013

7. maj 2014 Uncategorized

Kommuneregnskabet for 2013 er langt bedre end ventet – faktisk så godt, at det kom bag på byrådspolitikerne. Politikerne ventede et plus på 150 millioner kroner. Men det endelige tal blev på plus 291 millioner kroner.penge

– Regnskabet er dobbelt så godt som ventet og det er glædeligt. Det viser kæden af gode resultater i den tidligere byrådsperiode – og det er især de mange ansatte i kommunen, der har æren for det flotte resultat, siger Peter Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nu håber jeg så, at den nye flertalsgruppe ikke bare bruger løs – og at de i det mindste overvejer, at droppe skattestigningen, siger han.

Erik Lorenzen fra Fælleslisten var – ligesom Venstre – med i det tidligere flertal. Nu er han med i det nye.

– Og vi skal blive ved med at lave sikre budgetter. Det kan give nogle prygl, men det må vi klare, siger Erik Lorenzen.

Ulven kommer ikke

Tage Petersen fra Venstre har adskillige gange hørt Socialdemokraterne fortælle om de svære år, der kommer i sidste halvdel af denne byrådsperiode. Men nu må det være slut med at skræmme:penge

Artiklen fortsætter under annoncen

– Ulven kommer ikke. Når den ser Sønderborgs uendelighedstegn, så tror den, at den ser ind et dobbeltløbet jagtgevær, siger han.

Socialdemokraternes Niels Ole Bennedsen er slet ikke i tvivl om, hvordan det tidligere Byråd har sparet så mange penge. Nemlig gennem nedskæringer:

– Den gamle flertalsgruppe skal ikke roses for de mange fyringer og heller ikke for de hullede veje, siger Niels Ole Bennedsen. Han kan se, der er mange ting, der nu skal rettes op på.

Venstre ser gerne, at flest mulige kroner bliver i borgernes lommer og derfor bliver det sagt, at skattestigningen bør droppes.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men Venstre skal huske, at bloktilskuddene falder, men har vi penge nok om tre-fire år, så sætter vi skatten ned igen, siger Svend Erik Petersen fra Liste A.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...