Superflot gymnastik-opvisning foldet ud i Skansen

23. november 2014 Uncategorized

Søndag eftermiddag sad godt tusinde mennesker og nød en forrygende flot gymnastikopvisning, hvor lokale foreninger kom med nogle af deres hold og satte gang i tingene. Og det var blandt andet et minimixhold, et mixhold og elever fra efterskolen i Sundeved.IMG_4856

Artiklen fortsætter under annoncen

Det blev til en oplevelse af, hvor gymnasterne er nået til i deres træning frem mod opvisningerne i foråret og der blev sat prik over i’et af elitegymnastter fra Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Claus Klaris præsentere de hold, der kom farende ind på gulvet.

Claus Klaris præsentere de hold, der kom farende ind på gulvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Velkommen til en dejlig eftermiddag i Skansen, hvor vores gymnaster står for underholdningen”, sagde Claus Klaris, der kædede programmet sammen med ord. Og det blev en herlig oplevelse at se de mange glade gymnaster, der nyder at være en del af et hold. Enkelte af dem er superdygtige og andre er ikke nået så langt endnu. Men det er lykkedes instruktørene at sætte nogle programmer sammen, så helheden blev både flot og underholdende.

De udvalgte gymnaster

“Hvert år i juni har tidligere elever fra Ollerup Gymnastikhøjskole muligheden for at

Artiklen fortsætter under annoncen

Uffe Starndby fortæller, at det er hans holds tredje opvisning.

Uffe Starndby fortæller, at det er hans holds tredje opvisning.

komme til en optagelsesprøve, som er adgangsbilletten til højskolens elitehold”, siger forstander Uffe Strandby til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og når man tænker højskole, så går tankerne altid til bredden – og ikke så meget til eliten.

Højskolerne kan kunsten at rumme både elite og bredde. Helt på samme måde som gymnastikforeningerne kan.IMG_5012

“Eliteholdet træner sammen en weekend i måneden og så deltager det i 10-15 opvisninger”, siger forstander Uffe Strandby. Det var ham, der ringede til gymnastikforeningen i Dybbøl og spurgte, om de ikke skulle gå sammen om søndagens opvisning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og i fik en endnu større oplevelse end tilskuerne fik i farum og i Svendborg lørdag”, siger Uffe Stradby. Det var nemlig holdet tredje opvisning, der fandt sted i Skansen.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...