Sven Jensen siger tak til Slesvigsk Part

7. oktober 2014 Politik

Sven Jensen siger, han ikke har det mindste at udsætte på Slesvigsk Parti og sine to partifæller i byrådet.

Sven Jensen, Venstre, siger tak til sine to tidligere partikammerater.

Sven Jensen, Venstre, siger tak til sine to tidligere partikammerater.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Da vi diskuterede SFO-taksterne, blev jeg klar over, at jeg er mere liberal end man er i Slesvigsk Parti. Det var så ufatteligt svært at stemme for fastholdelsen af SFO-taksterne og imod det, jeg faktisk mener”, siger Sven Jensen. SFO-taksterne blev der stemt om i forbindelse med budgetforliget, som Slesvigsk Parti er en del af.

For ikke i fremtiden at skulle sidde og krølle tæer, når hånden skal rækkes op, så valgte Sven Jensen tirsdag, at springe over på en anden taburet i byrådssalen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er glad for de ting, jeg har lært af Stephan og Bodil og selvfølgelig også for at Slesvigsk Parti lukkede mig indenfor”, siger Sven Jensen til SønderborgNyt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...