Sven Jensen siger tak til Slesvigsk Part

7. oktober 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Sven Jensen siger, han ikke har det mindste at udsætte på Slesvigsk Parti og sine to partifæller i byrådet.

Sven Jensen, Venstre, siger tak til sine to tidligere partikammerater.

Sven Jensen, Venstre, siger tak til sine to tidligere partikammerater.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Da vi diskuterede SFO-taksterne, blev jeg klar over, at jeg er mere liberal end man er i Slesvigsk Parti. Det var så ufatteligt svært at stemme for fastholdelsen af SFO-taksterne og imod det, jeg faktisk mener”, siger Sven Jensen. SFO-taksterne blev der stemt om i forbindelse med budgetforliget, som Slesvigsk Parti er en del af.

For ikke i fremtiden at skulle sidde og krølle tæer, når hånden skal rækkes op, så valgte Sven Jensen tirsdag, at springe over på en anden taburet i byrådssalen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er glad for de ting, jeg har lært af Stephan og Bodil og selvfølgelig også for at Slesvigsk Parti lukkede mig indenfor”, siger Sven Jensen til SønderborgNyt.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...