Tage Petersen: Hvor der er vilje er der måske en bro

12. marts 2014 Politik

Regionsrådsmedlem Tage Petersen, Venstre, skriver:

Min kollega fra regionsrådet Vibeke Syppli Enrum fra Enhedslisten skriver i et læserindlæg på Sønderborg Nyt, at Als – Fyn broen er et håbløst fantasiprojekt.

Tage Petersen bruger vendingen fra Lorentzen, der gravede sig ud fra Horsens Statsfængsel: Hvor der er vilje er der en vej.

Tage Petersen bruger vendingen fra Lorentzen, der gravede sig ud fra Horsens Statsfængsel: Hvor der er vilje er der en vej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil hellere vende den om og glæde mig over, at vi har visionære personer som bl.a. Jørgen Mads Clausen, der bruger fantasien til at tænke nogle tanker omkring mere vækst og udvikling i vores region.

Talrige undersøgelser viser, at god infrastruktur er en forudsætning for vækst og udvikling i et område, og her kunne en Als – Fyn bro helt sikkert sætte skub i nogle ting på begge sider af Lillebælt.

Jeg er ikke jubeloptimist omkring broprojektet, men har en realistisk tilgang til de politiske, økonomiske og miljømæssige udfordringer.

Lad os derfor nu kvalificere beslutningsgrundlaget og teste den folkelige opbakning, frem for på forhånd at tale projektet ned.

Hvor der er en vilje er der en vej – og måske også en bro!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...