Tage Petersen: Hvor der er vilje er der måske en bro

12. marts 2014 Politik

Regionsrådsmedlem Tage Petersen, Venstre, skriver:

Min kollega fra regionsrådet Vibeke Syppli Enrum fra Enhedslisten skriver i et læserindlæg på Sønderborg Nyt, at Als – Fyn broen er et håbløst fantasiprojekt.

Tage Petersen bruger vendingen fra Lorentzen, der gravede sig ud fra Horsens Statsfængsel: Hvor der er vilje er der en vej.

Tage Petersen bruger vendingen fra Lorentzen, der gravede sig ud fra Horsens Statsfængsel: Hvor der er vilje er der en vej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil hellere vende den om og glæde mig over, at vi har visionære personer som bl.a. Jørgen Mads Clausen, der bruger fantasien til at tænke nogle tanker omkring mere vækst og udvikling i vores region.

Talrige undersøgelser viser, at god infrastruktur er en forudsætning for vækst og udvikling i et område, og her kunne en Als – Fyn bro helt sikkert sætte skub i nogle ting på begge sider af Lillebælt.

Jeg er ikke jubeloptimist omkring broprojektet, men har en realistisk tilgang til de politiske, økonomiske og miljømæssige udfordringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os derfor nu kvalificere beslutningsgrundlaget og teste den folkelige opbakning, frem for på forhånd at tale projektet ned.

Hvor der er en vilje er der en vej – og måske også en bro!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...