Teknik- og Miljøforvaltning vil ekspropriere 134 meter ridesti

10. april 2015 Politik

En ny riderute på Als på ca. 112 km er næsten færdig. Ruten følger hovedsagelig eksisterende veje og stier, men hvor det ikke har været muligt, har forvaltningen truffet aftaler med private lodsejere om passage på privatjord mod en erstatning for adgangen.images (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

Et enkelt sted på ruten har det trods gentagne forhandlinger ikke været muligt at opnå en lignende aftale. Det drejer sig om en passage langs et markskel ved Havnbjerg. En strækning på i alt ca. 134 m.

Forvaltningen anbefaler, at rideruten sikres ved ekspropriation og det skal politikerne i Teknik- og Miljøudvalget tage stilling til i den kommende uge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...