Teknik- og Miljøudvalg skal se flexbolig-ordningen

8. august 2014 Uncategorized

images (7)Boligejere fik ved en ændring af boligreguleringlovens § 50 ved lov nr. 413 af 29. april 2013 mulighed for at søge kommunen om at anvende en helårsbolig til flexbolig. Det betyder, at boligen kan benyttes både som helårsbolig og fritidsbolig. Flexboligtilladelsen følger ejeren af ejendommen, og derfor skal en ny ejer af boligen søge kommunen om en ny tilladelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Teknik og Miljøudvalget behandler i den kommende uge et udkast til områdeudpegning som udgangspunkt for lovadministrationen. Der er overordnet krav om, at der ikke må være mangel på helårsboliger i kommunen.

Man kan næppe tale om mangel i den henseende. Jf. Danmarks Statistik var der i Sønderborg pr. 1. januar 2014 3183 tomme helårsboliger. Det er parcel- og stuehuse som og stuehuse som kommer i spil. Sønderborg har i alt 20.574 boligenheder i denne kategori.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 16.784 er beboet af ejer og 2.798 er udlejede, mens 992 står tomme.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...