Thorkild Kristiansen: Dejligt borgmesteren igen er frisk

14. november 2013 Politik

Borgmester Aase Nyegaard må have gennemgået en helbredsmæssig mirakelkur. Det mener Alssundlistens Thorkild Kristiansen.

Halvanden time før byrådsmødet onsdag blev han indkaldt som suppleant, fordi borgmesteren var syg, og dermed forhindret i at lede byrådets møde. rådhus1

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Thorkild Kristiansen bruger ordet mirakelkur er det, fordi han torsdag morgen kl. 8.35 kunne opleve Aase Nyegaard i en direkte Go’ Morgen Danmarks direkte tv-udsendelse fra Tivoli.

Thorkild Kristiansen glæder sig over borgmesteren atter er på toppen.

Thorkild Kristiansen glæder sig over borgmesteren atter er på toppen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagelse i den slags programmer kræver normalt, at man møde op senest en halv time før udsendelsen går i gang, og dermed har Aase Nyegaard haft vanskeligt ved at nå frem med den første flyafgang fra Sønderborg.

Thorkild Kristiansen glæder sig over mirakelkurens effekt, der betyder, at Aase Nyegaard kan deltage i den resterende del af valgkampen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. juni 2021 112, Sønderborg

Leder stadig efter kvinde i Alssund – kan du hjælpe med oplysninger?

20. juni 2021 112

Ved midnatstiden fløj redningshelikopteren, som har hjulpet Sønderborg Brand og Redning med at lede efter en midaldrende kvinde – iført grøn jakke eller trøje – i Alssund, retur til flyvestationen, men Brand og Redning har stadig to både i vandet og fortsætter med at lede. “Det betyder, at eftersøgningen ikke er indstillet – og vi […]

Læs mere...