Tidligere byrådsmedlem Henning Kipp satser på regionsrådet

20. september 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Efter at have været med i Byrådet i Sønderborg 26 år, så har socialdemokraten Henning Kipp fået mere blod på tanden til at yde en indsats på den politiske bane. Og det er regionsrådet, der er hans mål. Det er otte år siden, han sagde farvel til byrådsarbejdet, men han er på ingen måde løbet tør for visioner.

Henning Kipp fokuserer på muligheder fremfor forhindringer.

Henning Kipp fokuserer på muligheder fremfor forhindringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg er overbevist om, at der kan gøres rigtigt meget for, at Sønderborg og resten af Sønderjylland kan blive yderst attraktivt for erhvervslivet og for mennesker, der vil bo et spændende sted, siger Henning Kipp og afslører, at han trives med at se på muligheder. Henning Kipp bobler af ideer og visioner, der alle handler om, at løfte Sønderjylland.

– Gennem et samarbejde med Slesvig bringer vi grænseregionen frem som porten til Europa. Et vigtigt skridt i det arbejde er, der kommer en bro mellem Als og Fyn, siger han. Der er allerede en forening, der arbejder for at samle opbakning til Als-Fynbroen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det vigtige er at overbevise politikerne på Christiansborg om, at broen vil forandre alt, så er der parate til at stille en garanti for byggeriet, siger Henning Kipp. Når garantien er der, så kan der ledes efter investorer og staten skal ikke have penge op fra kassen.

Naturligvis har Henning Kipp, der til daglig er bestyrer på Sct. Jørgens Hospitalet, som er et bofællesskab for ældre mennesker, flere emner, han gerne vil arbejde med. Hjertet har altid banket for de svageste, de ældre, de handicappede, de pyskisk syge. I det hele taget alle dem, der ikke selv kan kæmpe for deres egen sag og sikre sig livskvalitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere på hans facebookprofil:

24. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Glade gymnaster på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen

24. februar 2024 Kultur

Det var tæt på 400 gymnaster, der var på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen fredag aften, hvor flere sønderjyske gymnastikhold – der alle er en del af DGI – var samlet for at vise, hvad de har arbejdet på gennem efteråret og vinteren. “Jeg vil gerne byde Jer alle velkommen til voksentræf”, sagde Helle Matthies […]

Læs mere...