Tidligere svensk statsminister besøger Sønderborg

27. februar 2014 Uncategorized

Den tidligere statsminister i Sverige, Göran Persson, er en travl herre. Han har givet tilsagn om at deltage med et indlæg på årets store Erhvervskonference The Battle, der arrangeres af JCI Sønderborg i forbindelse med Junior Chamber Danmark´s Forårskongres 2014 i Sønderborg gennem perioden 28-30.03.2014.

På grund af travlhed i sine aktiviteter sker ankomsten fredag den 28. marts med specialfly, der lander i Sønderborg Lufthavn kl. 12.00. Göran Persson kommer direkte fra opgaver andre steder på kloden, men finder alligevel tid til at besøge Sønderborg for at give indlæg på Erhvervskonferencen, der finder sted på viden & kulturcentret Alsion. Afrejsen fra Sønderborg senere på dagen sker med det ordinære rutefly fra Alsie Express.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Erhvervskonferencen The Battle i Sønderborg holder Göran Persson indlæg over hovedtemaet ”Politisk ledelse og muligheder for positiv fremdrift i en verden med mange brændpunkter, grænsekonflikter, klimatiske udfordringer og varierende økonomiske interesser”.

Erhvervskonferencen henvender sig til alle med interesse for erhvervsmæssig og politisk udvikling. Der kan hentes mere information samt foretages tilmelding påwww.fk2014.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 112, Gråsten

To natteture for Brand og Redning

18. maj 2021 112

Natten til tirsdag måtte brandvæsnet ud på to ture – og den første var til Imerco i Gråsten, hvor der var gang i brandalarmen ved midnatstid. “Vi var indenfor og kigge os omkring, men der var intet galt”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Klokken 00:24 kom der gang i den automatiske […]

Læs mere...