Tidligere svensk statsminister besøger Sønderborg

27. februar 2014 Uncategorized

Den tidligere statsminister i Sverige, Göran Persson, er en travl herre. Han har givet tilsagn om at deltage med et indlæg på årets store Erhvervskonference The Battle, der arrangeres af JCI Sønderborg i forbindelse med Junior Chamber Danmark´s Forårskongres 2014 i Sønderborg gennem perioden 28-30.03.2014.

På grund af travlhed i sine aktiviteter sker ankomsten fredag den 28. marts med specialfly, der lander i Sønderborg Lufthavn kl. 12.00. Göran Persson kommer direkte fra opgaver andre steder på kloden, men finder alligevel tid til at besøge Sønderborg for at give indlæg på Erhvervskonferencen, der finder sted på viden & kulturcentret Alsion. Afrejsen fra Sønderborg senere på dagen sker med det ordinære rutefly fra Alsie Express.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Erhvervskonferencen The Battle i Sønderborg holder Göran Persson indlæg over hovedtemaet ”Politisk ledelse og muligheder for positiv fremdrift i en verden med mange brændpunkter, grænsekonflikter, klimatiske udfordringer og varierende økonomiske interesser”.

Erhvervskonferencen henvender sig til alle med interesse for erhvervsmæssig og politisk udvikling. Der kan hentes mere information samt foretages tilmelding påwww.fk2014.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...