Tilløb til vindmøller i Lavensby og Notmarkskov

29. maj 2013 Uncategorized

Som en del af kommunens ProjectZero-strategi skal der opstilles store vindmøller flere steder i området. Men inden nogen sætter vindmøller op, så skal der først laves VVM-undersøgelser, som løfter sløret for, om det er en god idé med vindmøller hvert enkelt sted.

Og nu skal områderne Notmarkskov og Lavensby kigges efter i sømmene.

Allerede inden byrådsmødet havde Jan Prokopek Jensen og Karen Damm sagt, at de ikke støtter, der bruges tid og penge på VVM-undersøgelser.

– Min mavefornemmelse siger mig, der er bedst at droppe alle de store vindmøller indtil der er en bedre løsning for både klimaet og borgerne, siger Jan Prokopek Jensen. Han forestiller sig, at der i de kommende år sagtens kan komme helt nye løsninger til gavn for klimaet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et flertal på 25 byrødder rakte hånden op og satte VVM-undersøgelserne i gang, mens seks stemte imod.

Hvis VVM-undersøgelserne viser, der er for store gener for miljøet eller borgerne, så kan der ikke stilles vindmøller op de foreslåede steder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...