Tilløb til vindmøller i Lavensby og Notmarkskov

29. maj 2013 Uncategorized

Som en del af kommunens ProjectZero-strategi skal der opstilles store vindmøller flere steder i området. Men inden nogen sætter vindmøller op, så skal der først laves VVM-undersøgelser, som løfter sløret for, om det er en god idé med vindmøller hvert enkelt sted.

Og nu skal områderne Notmarkskov og Lavensby kigges efter i sømmene.

Allerede inden byrådsmødet havde Jan Prokopek Jensen og Karen Damm sagt, at de ikke støtter, der bruges tid og penge på VVM-undersøgelser.

– Min mavefornemmelse siger mig, der er bedst at droppe alle de store vindmøller indtil der er en bedre løsning for både klimaet og borgerne, siger Jan Prokopek Jensen. Han forestiller sig, at der i de kommende år sagtens kan komme helt nye løsninger til gavn for klimaet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et flertal på 25 byrødder rakte hånden op og satte VVM-undersøgelserne i gang, mens seks stemte imod.

Hvis VVM-undersøgelserne viser, der er for store gener for miljøet eller borgerne, så kan der ikke stilles vindmøller op de foreslåede steder.

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...