Tilløb til vindmøller i Lavensby og Notmarkskov

29. maj 2013 Uncategorized

Som en del af kommunens ProjectZero-strategi skal der opstilles store vindmøller flere steder i området. Men inden nogen sætter vindmøller op, så skal der først laves VVM-undersøgelser, som løfter sløret for, om det er en god idé med vindmøller hvert enkelt sted.

Og nu skal områderne Notmarkskov og Lavensby kigges efter i sømmene.

Allerede inden byrådsmødet havde Jan Prokopek Jensen og Karen Damm sagt, at de ikke støtter, der bruges tid og penge på VVM-undersøgelser.

– Min mavefornemmelse siger mig, der er bedst at droppe alle de store vindmøller indtil der er en bedre løsning for både klimaet og borgerne, siger Jan Prokopek Jensen. Han forestiller sig, at der i de kommende år sagtens kan komme helt nye løsninger til gavn for klimaet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et flertal på 25 byrødder rakte hånden op og satte VVM-undersøgelserne i gang, mens seks stemte imod.

Hvis VVM-undersøgelserne viser, der er for store gener for miljøet eller borgerne, så kan der ikke stilles vindmøller op de foreslåede steder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...