To politikere vil inddrage unge i politiske beslutninger

11. november 2013 Uncategorized

Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti og Karsten Wohlgemuth, Socialdemokraterne, skriver:

Et stærkt ungdoms- og studiemiljø er afgørende for at sikre, at flere unge vælger Sønderborg som studieby og bosætter sig i kommunen. Vi skal kæmpe for de unge, for det er gennem dem, vi skal skabe vækst og fremgang for hele kommunen.

Karsten Wohlgemuth.

Karsten Wohlgemuth.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt.

Stephan Kleinschmidt.

Vi har længe samarbejdet om en ungdomspolitik – Karsten som en del af en ungdomsarbejdsgruppe og Stephan som byrådspolitikker, fordi vi tror på, de unge skal være en del af den demokratiske proces og involveres i beslutninger, der vedrører deres liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er allerede godt på vej med et nyt studenterhus og ansættelsen af en ungekoordinator, der skal stå for ungdomspolitikken. Sammen går vi forrest i kampen om at etablere et ungeråd, der skal være et forum, hvor de unge selv diskuterer ungdomspolitiske spørgsmål.

Vi stiller os gerne i spidsen for en samlet ungdomspolitik og opfordrer det nye byråd til at bakke op.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...