To politikere vil inddrage unge i politiske beslutninger

11. november 2013 Uncategorized

Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti og Karsten Wohlgemuth, Socialdemokraterne, skriver:

Et stærkt ungdoms- og studiemiljø er afgørende for at sikre, at flere unge vælger Sønderborg som studieby og bosætter sig i kommunen. Vi skal kæmpe for de unge, for det er gennem dem, vi skal skabe vækst og fremgang for hele kommunen.

Karsten Wohlgemuth.

Karsten Wohlgemuth.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt.

Stephan Kleinschmidt.

Vi har længe samarbejdet om en ungdomspolitik – Karsten som en del af en ungdomsarbejdsgruppe og Stephan som byrådspolitikker, fordi vi tror på, de unge skal være en del af den demokratiske proces og involveres i beslutninger, der vedrører deres liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er allerede godt på vej med et nyt studenterhus og ansættelsen af en ungekoordinator, der skal stå for ungdomspolitikken. Sammen går vi forrest i kampen om at etablere et ungeråd, der skal være et forum, hvor de unge selv diskuterer ungdomspolitiske spørgsmål.

Vi stiller os gerne i spidsen for en samlet ungdomspolitik og opfordrer det nye byråd til at bakke op.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...