Trine Lindén: Hvor var politikerne igennem fire år?

22. oktober 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Trine Lindén, Konservative, skriver:

Op til valget står politikkerne fra alle partier i kø for at fortælle, at netop de er erhvervslivets parti. Aldrig før har der været så stort fokus på vores iværksættere og små virksomheder, og aldrig har så mange villet gøre så meget for dem. Det er bestemt positivt, at der endelig sker noget, og at der sættes fokus på de virksomheder, vi skal leve af i fremtiden.

Trine Lindén brænder for iværksætteri.

Trine Lindén brænder for iværksætteri.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Men samtidig tillader jeg mig forsigtigt at spørge de samme politikere, hvor de har været de seneste fire år? Som frivillig iværksætterrådgiver har jeg ikke én eneste gang mødt et byrådsmedlem til en Iværksætter Café, på et rådgivermøde, til et Spot On Panel eller til møde i mentornetværket MoveMent. Heller ikke, da 100 iværksættere, erhvervsfolk og rådgivere i juni mødtes på iFabrikken for at diskutere iværksætteriets fremtid i Sønderborg.

Faktum er, at langt størstedelen af vores politikere ikke ved, hvad vi egentlig tilbyder vores iværksættere og små virksomheder i kommunen. De ved ikke, hvordan opgaven gribes an og kender ikke til de udfordringer, vi står over for i dagligdagen – hverken som frivillige rådgivere eller iværksættere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så imens løfterne flyver højt, kan vi så ikke lave en aftale? Før I lover mere, gør jer flere tanker om vores iværksætterservice eller træffer beslutninger om SETs fremtid, vil I så ikke nok huske lige at tjekke virkeligheden? Her tænkes ikke på endnu engang at indkalde de samme 25 erhvervsledere som altid til en workshop eller et seminar. Her tænkes i stedet på de 75 % af vores virksomheder, der har under ti medarbejdere. Giv dem en stemme, som tæller – og som I vil lytte til.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>