Udenbys giftefoged må smede par sammen i Sønderborg

4. februar 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis der er par, som ikke bor i Sønderborg, men synes, det vil være pragtfuldt at blive viet netop her, så kan de sagtens det. Og efter onsdagens Byrådsmøde, så kan de også medbringe deres egen giftefoged.

Claus Klaris.

Claus Klaris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ordningen, der ifølge Peter Hansen, er foreslået af Venstre på Christiansborg, betyder, at giftefogeder skal have lov til at smede brudepar sammen udenfor deres egne kommunegrænser. Dermed kan byrådsmedlemmer fra Sønderborg også smutte til andre steder i landet og vie par fra Sønderborg.

“Det er helt på sin plads at sige ja. Ordningen er helt i tråd med, at der i forvejen er mange udenlandske par, der bliver gift her”, siger Stephan Kleinschmidt.

“Og så giver det Sønderborg både synlighed og omsætning”, siger Claus Klaris.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...